Do The Sims možná přibude multiplayer
i Zdroj: Electronic Arts
Gaming Článek Do The Sims možná přibude multiplayer

Do The Sims možná přibude multiplayer

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

4. 2. 2020 18:10

Možné je vše.

Reklama

The Sims můžeme považovat za značku, která je dlouholetým držákem Electronic Arts. O její budoucnosti se mluvilo i na letošním konferenčím hovoru, kde se především rozebíraly finanční výsledky třetího kvartálu ve fiskálním roce 2020. Čísla ale nechme stranou.

Generálnímu řediteli EA Andrew Wilsonovi zde byla položena otázka, zda se plánuje ve franšíze spustit multiplayer. Wilson samozřejmě zkušeně nepřímo odpověděl:

"The Sims se především zaměřuje na naplnění motivací a inspirací, úniku, tvoření i sebezlepšení, ale nemusí se nezbytně soustředit jen na sociální interakci a soupeřivost."

Načež nakonec dodal, že by se v The Sims mohl objevit i multiplayer, buď jako samostatná verze nebo přídavek do hry. Vychází tak z minulosti, kdy podobný projekt The Sims Online už mělo EA v plánu, bohužel z něj ale sešlo. Z těchto zkušeností by měli vývojáři čerpat v nadcházejících letech. EA si uvědomuje důležitosti sebevyjádření a kreativity v singleplayeru. Nicméně nezapomínají ani na komunitu, kde si všímají, že hráči často mezi sebou debatují o stylech vytváření rodin a domácností či sdílí jejich výtvory, ale také se tyto debaty vyznačují jistou soutěživostí.

To je zatím vše, co prozradili o dalším vývoji The Sims, takže fanoušci si musí na více detailů počkat.

The Sims 4 spolu s hromadou přidaného obsahu si můžete zahrát na PC, Xbox One nebo Playstation 4, kam byl také přidán v rámci předplatného Playstation Plus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama