Do Valorantu míří nová mapa, battle pass a další novinky
Gaming Valorant Článek Do Valorantu míří nová mapa, battle pass a další novinky

Do Valorantu míří nová mapa, battle pass a další novinky

Adam Král

Adam Král

27. 4. 2021 14:14

Nálož novinek o nové mapě a novém battle passu.

Reklama

Druhá epizoda třetího aktu Valorantu je tady a s ní přichází i kupa novinek včetně nové mapy Breeze, nových skinů na zbraně a dalších vychytávek. 

Nový battle pass

Nový battle pass bude možné si zakoupit za 1 000 Valorant Pointů a nabídne skiny na zbraně, přívěšky (a gun buddies), body Radianite, karty, spreje a mnohem víc. Tak jako v předešlém, i zde budou k dispozici odměny zdarma a odměny, kvůli kterým si battle pass budete muset koupit.


Nová sada skinů

Do Valorantu míří nová mapa, battle pass a další novinky

Přestože se nacházíme v polovině jara, léto do Valorantu už dorazilo a spolu s ním i nová sada skinů, které nám ukáží temnější barvy. Nový set nazvaný Forsaken nabídne i působivé audiovizuální efekty. Svou inspiraci set nalezl v balíčku Sovereign a bude obsahovat skiny zbraní Vandal, Operator, Spectre, Classic a Forsaken Ritual Blade (zbraň na blízko). Spolu s tím i nové karty, spreje a gun buddies. Celý balíček lze koupit za 7100 Valorant Pointů. 

Nová mapa Breeze

Nová mapa, o které víme už nějakou dobu, ponese název Breeze a přivane nám léto a styl Karibiku. Ostrov, který se nachází v jižní části Bermundského trojúhelníku, nám nabídne svěží vítr a vyloženě ráj pro odstřelovače. Samotný Senior Game Director Riot Games, Sal Garozzo, říká o mapě toto:

 Jedním z hlavních cílů, které jsme si při vytváření mapy Breeze dali, bylo vybudování větších a otevřenějších prostor, než se nacházejí na ostatních mapách. Možnost zazářit tak mají různé zbraně a agenti. Každá mapa ve hře by měla prověřit silné a slabé stránky agentů.

A co vy? Naberete vánek do plachet a odjedete na ostrov?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama