Do Valorantu míří nový agent Chamber, známe schopnosti
Gaming Valorant Článek Do Valorantu míří nový agent Chamber, známe schopnosti

Do Valorantu míří nový agent Chamber, známe schopnosti

Sgt Navážka

Sgt Navážka

29. 10. 2021 20:15

S dalším Actem se dočkáme ve hře i nového sentinel agenta.

Reklama

Dnes Riot představil Chambera, nového agenta, který, jak jsme si zvykli, přichází i tentokrát na začátku dalšího Actu. A věřte tomu nebo ne, nová akvizice do agent poolu má opravdu zajímavý mix schopností (a hlavně nemá žádné flashe).

 

 

Chamber je elegantní, francouzský výrobce zbraní, což je velmi kreativně promítnuto i do jeho arsenalu schopností, kde nalezneme pasti, teleport, i dvě unikátní zbraně, které si může tento nový sentinel svými schopnostmi vytvořit. 

E - Rendezvous

  • Chamber může umístit dvě teleportační zařízení. Pokud je v dosahu jednoho z nich a schopnost reaktivuje, teleportuje se okamžitě k druhému umístěnému zařízení. Teleporty mohou být Chamberem zvednuty a přesunuty na jiné místo.

Q - Headhunter

  • Při aktivaci se Chamber vyzbrojí silnou pistolí, u níž může přes alt-fire otevřít zaměřovač.

C - Trademark

  • Chamber umístí past, která bude skenovat určitý prostor. Pokud se do tohoto prostoru dostane nepřátelský agent, past po krátké době destabilizuje terén, který kontroluje, a zpomalí kohokoli, kdo bude chtít projít. 

X - Tour de Force

  • Aktivováním Chamber vytvoří a vyzbrojí se odstřelovací puškou, která zabíjí na jakýkoli přímý zásah, a v případě zabití vytvoří na místě mrtvoly oblast, ve které budou všichni nepřátelští agenti zpomalení.

 

 "Zpočátku jsme přemýšleli o tom, jak vytvořit agenta, který dokáže efektivně držet pozici získáváním fragů." řekl John Goscicki, tvůrce Chambera, s tím, že se mimo jiné snažil při vytváření tohoto agenta hledat nové způsoby, jakými by mohla role sentinela fungovat. 

Ač uhlazeným, gentlemanským vzhledem připomíná Chamber jiného sentilena, Cyphera, jeho kit se od něj, ostatně jako od všech ostatních agentů, výrazně liší. Tentokrát se Riot rozhodl přijít s některými schopnostmi, které jsme ve hře do této chvíle neměli možnost vidět, a bude velmi zajímavé sledovat, jaké místo v nastalé metě tento agent zaujme. 

Ve hře ho začneme potkávat od 16. listopadu. Příchod Chambera se bohužel oproti původním informacím o vydání spolu s Actem III (2. listopadu) o dva týdny opozdí, a to právě kvůli problémům s fungováním některých jeho schopností ve hře. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama