Draft EHOKEJ Ligy: Sandra Demitrová jedničkou draftu
Esport NHL 21 (PS4) Článek Draft EHOKEJ Ligy: Sandra Demitrová jedničkou draftu

Draft EHOKEJ Ligy: Sandra Demitrová jedničkou draftu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

17. 4. 2021 11:15

Sandra „LadyBrunette“ Demitrová se stala jedničkou draftu EHOKEJ Ligy TIPOS Extraligy.

Reklama

Sandra „LadyBrunette“ Demitrová se stala jedničkou draftu EHOKEJ Ligy TIPOS Extraligy. Do týmu si ji vybrali zástupci HKM Zvolen, kteří na základě postavení v tabulce základní části TIPOS Extraligy měli právo prvého výběru. „Je to skvělý pocit být jedničkou draftu naší první e-hokejové ligy na Slovensku. Za Zvolen jsem hrát chtěla, takže jsem spokojená. Zvolen je super. Jdeme to vyhrát,“ řekla spokojená LadyBrunette hned po draftu.

Draft EHOKEJ Ligy: Sandra Demitrová jedničkou draftu

Sandru si Zvolen vybral z jedenáctého místa, což je na draft poměrně vysoko. „Kluby TIPOS Extraligy se však při svých výběrech nedívali pouze na výsledky hráčů v kvalifikačních kolech. „Týmy si vybírali hráče podle výkonů v kvalifikaci, ale také dle marketingového potenciálu. Je důležité, aby hráči reprezentovali kluby také svým vystupováním, sportovním chováním a týmovým duchem,“ vysvětlil Ondrej Klokoč, zástupce společnosti Esports Entertainment, která je organizátorem EHOKEJ Ligy TIPOS Extraligy.

Draftovou dvojkou se stal český hráč Adam "Dzouvi" Menšík, kterého si do svých řad vybral klub HK DUKLA Ingema Michalovce. „Abych řekl pravdu, vůbec jsem to nečekal, ale jsem spokojený, že jsem hned dvojka. Budeme se snažit udělat pro Michalovce co nejlepší výsledek,“ řekl Dzouvi po draftu.

Trojkou draftu EHOKEJ Ligy se stal Josef „Pepcastachurcik“ Stachura, který kvalifikaci vyhrál. Do svého týmu si ho vybral HK Poprad. „Já jsem velmi spokojený, protože jsem nečekal, že by jsem se do soutěže mohl kvalifikovat. Bral jsem to spíš jako tréning na Mistrovství světa, takže toto je pro mě třešnička na dortu. Je skvělé, že o mě Poprad projevil zájem. Rád je budu reprezentovat,“ prozradil Pepcastachurcik hned po tom, co si ho Poprad draftoval.

Diváci během vstupního draftu čekali také na to, kdo si vybere nejlépe hrajícího Slováka Antona „Fenomen36363“ Meška. Nakonec po něm sáhl tradiční slovenský hokejový klub HK DUKLA Trenčín. „Já jsem spokojený, možná jsem čekal, že budu vybrán trochu dříve, ale sedmá draftová pozice je super. Cíle budu mít nejvyšší. Snad se mi podaří bojovat o první místo,“ nechal se slyšet spokojený Fenomen.

V draftu nakonec zaznělo 22 jmen - dvanáct slovenských a 10 českých. Hráči však nebudou mít na oslavy moc času. Základní část EHOKEJ Ligy TIPOS Extraligy startuje už v úterý 20. dubna a boje o titul mistra Slovenska a prizemoney 15 000 eur budou moci odstartovat.

Hracími dny bude vždy úterý, středa a čtvrtek během kterých mohou fanoušci sledovat živé streamy na webu ehokejliga.sk, youtube, twitch a facebooku EHOKEJ Liga, kde se mohou těšit také na zajímavé soutěže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama