Druhé kolo Sazka eLEAGUE už dnes! Co můžeme očekávat?
Esport CS:GO Článek Druhé kolo Sazka eLEAGUE už dnes! Co můžeme očekávat?

Druhé kolo Sazka eLEAGUE už dnes! Co můžeme očekávat?

Aleš Pelc

Aleš Pelc

28. 7. 2022 13:21

Tentokrát už se představí i Cryptova a Dark Tigers.

Reklama

Už dnes ve 13:00 vyzve eSuba Cryptovu v úvodním zápase druhého kola Sazka eLeague. Pro Cryptovu se jedná kvůli odložení o první zápas soutěže a rozhodně nebude jednoduchý. Tým eSuby si minulý víkend poradil s favorizovanými Enterprise a na tento výsledek chce navázat dalším vítězstvím. Předvede Modrá krev podobný výkon i dnes odpoledne, nebo si své první body připíše ostravská organizace?

 

V následujícím duelu se představí úřadující šampioni - celek Sinners. Soupeřem české jedničky jsou Dark Tigers, kteří si stejně jako Cryptova v letošním jarním splitu ještě nezahráli. Sinners v domácích soutěžích svým protivníkům mnoho šancí nedávají a takový průběh se dá očekávat i dnes. A nebo snad nás Dark Tigers překvapí?

Druhé kolo Sazka eLEAGUE už dnes! Co můžeme očekávat?

V 18:00 je na programu Enterprise vs. Inside Games. Sestavě první jmenované organizace se s dvěma zahraničními hráči v evropských soutěžích relativně daří a dokázala postoupit na Elisa Invitational 2022, zvládne však střetnutí s Inside Games? Ti sice v úvodním duelu s Dynamem Eclot prohráli rozdílem třídy, ale to jim nebrání předešlý drtivý výsledek odčinit v souboji s Enterprise.

 

Druhé kolo Sazka eLEAGUE už dnes! Co můžeme očekávat?

Nová posila Dynama - Dytor - přináší ještě větší firepower do týmu.

 

Druhý hrací den se uzavře bitvou mezi Pardubicemi a Prahou. Dynamo Eclot naráží na Entropiq Prague pravidelně i skrze mezinárodní turnaje. Výsledky ale bývají stejné a obzvlášť poslední dobou až příliš jednostranné pro pardubický tým. Spekuluje se také o velkých změnách v sestavě pražského týmu. Jako předzvěst může působit i skutečnost, že Entropiq využije pro zápas s Dynamem hosta. Tím bude ukrajinský hráč Yaroslav "isk" Issakov. Zvládne leckr se svými spoluhráči tentokrát své rivaly zaskočit a nebo Eclot shrábne další vítězství? Všechny zápasy můžete sledovat na Twitch kanále eleaguecz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama