Duchy lze milovat i likvidovat, ukázal trailer Banishers: Ghosts of New Eden
Gaming Článek Duchy lze milovat i likvidovat, ukázal trailer Banishers: Ghosts of New Eden

Duchy lze milovat i likvidovat, ukázal trailer Banishers: Ghosts of New Eden

Josef Ventrča

Josef Ventrča

9. 6. 2023 13:29

Ambiciózní projekt studia DON'T NOD ukázal gameplay záběry.

Reklama

Studio DON'T NOD společně s Focus Entertainment pracují na akčním RPG z pohledu třetí osoby Banishers: Ghosts of New Eden. Oznámení sice proběhlo už loni, ale nyní tvůrci ukázali zase o kousek víc. Tentokrát v prostřizích jsme měli možnost vidět něco málo z hraní.

Jak už víme z dřívějška, ve hře budou hratelné dvě postavy - sympatický chlápek Red Mac Raith se svou manželkou Anteou Duarte, která však má podobu ducha. Spirituální formu získala nejspíš kvůli dříve nepodařené misi, což samozřejmě hrdina nechce nechat být, a snaží se najít způsob, kterým by své milované navrátil fyzickou podobu. Společně pak čelí poltergeistům, čímž se nabízí lehce hororový atmosférický zážitek. Infarktových situací se ale není nutné obávat, protože spíš hra připomíná dřívější studiový počin Vampyr, kde se likvidovali lidé a upíři.

V traileru taky bylo k vidění docela hodně soubojů, což napovídá, že o akci opravdu nebude nouze. K eliminaci zlých duchů využijeme různé zbraně, ale i nadpřirozené schopnosti manželky. Pro vývoj děje budou taky rozhodující morální rozhodnutí, jak už je u DON'T NOD zvykem. Rozhodně se jedná o další ambiciózní projekt společnosti.

Zatím není přesně určené datum vydání, ale podle oficiální stránky Banishers: Ghosts of New Eden by to mělo být ještě letos. Titul vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series, a již nyní je možné jej předobjednat od 1 399 Kč, cena se pak liší podle platformy i edice. Nejdražší je samozřejmě sběratelská verze s cenovkou 4 400 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama