Důležitá výhra pro Entropiq, Sampi už nesmí zaváhat
Esport CS:GO Článek Důležitá výhra pro Entropiq, Sampi už nesmí zaváhat

Důležitá výhra pro Entropiq, Sampi už nesmí zaváhat

Nicolas Heller

Nicolas Heller

3. 5. 2021 16:11

Třetí kolo Sazka eLEAGUE mělo na programu hned několik velmi zajímavých střetnutí.

Reklama

Třetí kolo Sazka eLEAGUE mělo na programu hned několik velmi zajímavých střetnutí, která odstartovala bojem eSuby s Entropiq, pokračovala jasným vítězstvím SINNERS proti eEriness, vyrovnaným bojem Brute se Sampi a závěrečným zápasem ENTERPRISE, kteří přehráli Cryptovu.

Očekávaný boj na ostří nože přinesla hned první mapa duelu eSuba - Entropiq. Sebevědomá eSuba nejprve nechávala hrát Entropiq druhé kolo u vozu, cílovou rovinkou však nakonec proběhl první Entropiq a ukončil mapu ve svůj prospěch za stavu 16:12. To ani jeden z týmů ještě netušil, že běh na dlouhou trať je teprve čeká. Na druhé mapě, kterou bylo Inferno, došlo na remízu a týmy si zápas prodloužily o celých 23 kol a za kratší konec i tentokrát tahala eSuba. Konečné skóre tak bylo 28:25 a 2:0 na mapy ve prospěch týmu Martina Kabrhela.

Jestli měl některý ze zápasů jasného favorita, pak to bylo právě ve druhém zápase dne, kde síly změřili favorité ligy ze SINNERS a tým eEriness nacházející se na samotném chvostu tabulky. Překvapení se nekonalo, SINNERS vyprovodili soupeře z obou map poměrem 16:5 a eEriness si budou na svoje první vítězství v lize muset ještě stále počkat.

Také třetí zápas měl jasného favorita v podobě týmu ENTERPRISE. Cryptova ale vstoupila na Train skvěle a s odhodláním hrát s druhým týmem ligy vyrovnanou partii. To se dařilo až do 23. kola, od kterého už si ENTERPRISE své vedení zkušeně pohlídali. Konečný stav 16:11. Hráči Cryptovy své nasazení na Vertigo přenést nedokázali a ENTERPRISE nic nebránilo ve spanilé jízdě druhou mapu. Ta měla jasný výsledek, 16:5.

Brute a Sampi. Týmy, které od začátku ligy budily spíše smíšené reakce se konečně potkaly. Brute prožívají o něco šťastnější období a šťastnějším týmem byli také po první mapě, kde Sampi nakonec přehráli 16:12. Na Overpassu však byly karty rozdány úplně opačně, Sampi předvedli suverénní výkon a týmy odcházeli z mapy za stavu 9:16. Oba celky se tak musí spokojit pouze s jednobodovým ziskem. Sampi se tak nachází na sedmé příčce a následující zápasy proti eEriness a Cryptově můžou napovědět, kdo se bude prát o udržení v lize.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama