E3 2019: Bethesda Softworks
Gaming Článek E3 2019: Bethesda Softworks

E3 2019: Bethesda Softworks

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

10. 6. 2019 20:08

Vše, co představili na tiskové konferenci E3 2019.

Reklama

V neděli večer (pro nás už nad ránem) pořádalo svou tiskovou konferenci vývojářské a vydavatelské studio Bethesda v rámci E3 2019 v Los Angeles. Kromě několika velkých titulů, které většina lidí očekávala, se zde objevily i některé nové hry jako překvapení pro diváky. Také ukázali novou softwarovou technologii pro streamování her. Celý záznam z konference můžete shlédnout na konci článku, níže se podíváme na zoubek představeným novinkám.

Ghostwire: Tokyo

Ghostwire: Tokyo je nová hra od studia Tango Gameworks, jehož zakladatelem je slavný Shinji Mikami - tvůrce The Evil Within. Půjde o psychologický akční horror zasazený do hlavního města Japonska - Tokia, kde za záhadných okolností začnou mizet lidé. Vaším úkolem bude samozřejmě zjistit příčinu. Více vývojáři nesdělili. Z traileru ale můžeme vidět, že se zde setkáme s japonskou kulturou a mytologií. Datum vydání, ani dostupné platformy nejsou známy.

Deathloop

Deathloop vyvíjí francouzské Arcane Studios, což jsou tvůrci série Dishonored. Hra je o dvou zabijácích jménem Colt a Julianna, kteří mají jediný cíl - oddělat jeden druhého. Oba jsou na podivném ostrově uvězněni v časové smyčce, takže pokud jeden z nich zemře, není to na dlouho. Zatímco Colt se snaží zabít Juliannu, aby rozbil začarovaný kruh, tak Julianna chce vše ponechat takové, jaké je, protože si neustálé vraždění užívá. Tento akční kousek bude mít singleplayerovou kampaň skládající se z úrovní a můžeme počítat i se speciálními schopnostmi proti nepřátelům. Stejně jako u předchozího titulu není známo datum vydání ani platformy.

Commander Keen

Commander Keen je free-to-play mobilní hra a také nástupce klasické devadesátkové PC skákačky se stejným jménem. Tentokrát se jedná o 2D taktickou strategii, ve které budete využívat různých pomůcek a schopností k překonání nástrah. Hlavními aktéry jsou dětští hrdinové Billy a Billie. Hra bude obsahovat jak singleplayer, tak PvP v reálném čase. Vychází už toto léto na iOS a Android.

Doom Eternal

Tato epická krvavá řežba se vrátí již tento rok a kromě masakrování démonů v pekle provedete čistku i v nebi. Záběry z gameplaye vypadaly skvěle. Kromě singleplayeru, ve kterém se Slayer nezastaví, přináší Bethesda i zcela nový multiplayer, tzv. Battlemode. V něm se utkají dva hráči ovládající démony proti jednomu Doom Slayerovi. Doom Eternal bude k dispozici od 22. listopadu 2019 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Google Stadia.

Fallout 76 - Wastelanders

Akční online multiplayerové RPG Fallout 76 se dočká updatu zdarma, který do hry přinese NPC postavy s plnými dialogovými možnostmi a nové hlavní questy. Kromě toho přibude i battle royale mód pro 52 hráčů, ten ponese jméno Nuclear Winter. Rozšíření lze čekat na podzim 2019 pro platformy PC, PlayStation 4 a Xbox One. Kdo chce, může si Fallout 76 vyzkoušet zdarma od 10. do 17. června a v něm i nahlédnout na chystaný battle royale.

The Elder Scrolls Online: Elsweyr

K novému rozšíření pro The Elder Scrolls Online, které je už nyní dostupné na PC, PS4 a Xbox One, předvedla Bethesda nový cinematic trailer vyobrazující heroický souboj s drakem.

The Elder Scrolls: Blades

Mobilní hra The Elder Scrolls: Blades přichází na podzim 2019 i pro Nintendo Switch, kde byla přizpůsobena pro ovládání s Joy-Cony. Hra bude free-to-play a k tomu navíc s podporou cross-save i cross-play, takže si s jedním účtem zahrajete napříč všemi dostupnými platformami. Včera večer ještě byla mobilní verze obohacena o novou questovou linii.

The Elder Scrolls: Legends

K této karetní hře od Bethesdy přibude nové DLC s názvem Moons of Elsweyr, a to už 27. června.

Rage 2

Ano, hra vyšla již před měsícem, ale na tiskové konferenci si Bethesda přichystala ukázku nového obsahu do hry. Ten poneze název Rise of the Ghosts a kromě nové nepřátelské frakce přidá i zbraně, auta, motorky, mechanické stroje, lokality a cheaty. DLC bude placené, jen se ještě neví přesné datum, kdy vyjde. Můžeme tipovat tak podzim tohoto roku.

Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstion: Youngblood je zasazen do Paříže dvacet let po událostech z New Colossus a jeho hlavními hrdinkami jsou dcery - dvojčata BJ Blazkowicze, Jessica a Sophia. Ty společnými silami bojují proti nacistickému režimu. V traileru z E3 se taky poprvé ukázal kooperativní režim. Takže rychle sežeňte parťáka, protože nový "Wolf" vyjde už 26. července 2019 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Orion

Kromě výše zmíněných her Bethesda představila i zbrusu nový software pro streamování her zvaný Orion. Tato streamovací technologie od vývojářů z Id Software bude přímo integrovaná v enginu aktuálních her od Bethesdy, což by mělo pomoci tomu, aby streamování probíhalo hladce i při méně optimálních podmínkách. Budete si to moci vyzkoušet, když se přidáte do Doom Slayer's Club.

Pochlubte se nám v komentářích, co vás nejvíce zaujalo z tiskové konference Bethesda Softworks, či naopak, co se vám vůbec nelíbilo? Na celý záznam z E3 2019 se můžete podívat zde:

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama