E3 bude lákat na celebrity a influencery
Zajímavosti Článek E3 bude lákat na celebrity a influencery

E3 bude lákat na celebrity a influencery

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 9. 2019 16:30

Festival se musí proměnit.

Reklama

Nepřítomnost Sony či Activisionu, akce EA či Microsoftu mimo hlavní dění a masivní únik osobních údajů novinářů či influncerů. Jenom s takovými problémy se letos muselo E3, respektive asociace ESA vypořádat. E3 potřebuje změnu jako sůl, o tom se ví již několik let. ESA nedávno vypustila mezi vystavovatele dopis, kde ESA píše, že si tuto nutnost uvědomuje. A změna přijde hned příští rok. My si ale nejsme zcela jistí, jestli je to ten správný směr.

E3 se totiž nově soustředí na celebrity a influencery. Akce dříve zaměřená hlavně na novináře a lidi z byznysu se tak přemění na akci pro veřejnost, jelikož i počet lístků se zvýší o 10 tisíc na celkově 25 tisíc kusů. Nově se vstupenky budou rezervovat přes mobilní aplikaci a stejně tak si bude moct veřejnost zarezervovat svůj vstup k určitě hře.

I tak se ale očekávají masivní fronty, a tak se chystá tzv. queuetainment, tedy zabavení lidí, jenž stojí ve frontě. ESA navíc chce E3 více promovat. Uvidíme, jestli se E3 podaří povznést svou pověst, přeci jen se na vrchol herních akcí dostává více a více asijských festivalů jako ChinaJoy či Tokyo Game Show.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama