EA na E3 2017 - Battlefront 2, FIFA, Need for Speed nebo novinka A Way Out
Gaming Článek EA na E3 2017 - Battlefront 2, FIFA, Need for Speed nebo novinka A Way Out

EA na E3 2017 - Battlefront 2, FIFA, Need for Speed nebo novinka A Way Out

Jakub Osička

Jakub Osička

11. 6. 2017 12:59

EA představilo na události E3 chystané novinky včetně trailerů a mnoha informací.

Reklama

EA na E3 2017 - Battlefront 2, FIFA, Need for Speed nebo novinka A Way Out

Electronic Arts patří k největším hráčům na poli herního průmyslu a není tedy překvapením, že na sebe strhává velkou pozornost. Na konferenci E3 představilo EA kompletní sortiment her, na které se už teď můžeme těšit a není toho málo!

Začínáme s NFL

Celá show započala za zvuků impozantního bubnování několika bubeníků s odkazem na Madden NFL 2018. I u nás se americký fotbal těší stále vyšší oblibě a následující trailer určitě potěšil oko leckterého fanouška. Video naznačilo také příběhový podklad, který by tato sportovní podívaná měla dostat. Podle Andrew Wilsona to bude Madden, jaký jsme dosud neviděli.

Akce na bitevním poli

Vrátili jsme se také k Battlefieldu 1. Měli jsme možnost vidět video z připravovaného rozšíření In the name of the Tsar. Dojde na souboje z východní fronty první světové války, nové mapy, ruskou armádu, nová vozidla a další. Vše by mělo vyjít v září a hra by se měla také zaměřit více na kompetitivní hraní.

Něco pro fotbalisty

Další blok informací se zaměřil znovu na sport a pozornost si vysloužila fotbalová FIFA 18. EA slibuje perfektní zachycení skutečné atmosféry ze stadionů. Zaměřilo se také na motion capture, aby hra co nejpřesněji simulovala pohyby skutečných fotbalistů a na vás tak dýchne téměř skutečný zážitek. I tady se dočkáme příběhového podkladu fotbalisty Alexe Huntera, který navazuje na loňský ročník.

Hurá na silnice

Z fotbalového hřiště se přesuneme za volant. Pojďme se podívat na Need for Speed Payback. Marcus Nilsson, producent, prozradil, že se můžeme těšit na mnohem akčnější závodní souboje a tři různé postavy s unikátními vlastnostmi, které budou hráče provázet přiběhem. Trailer ukázal scény z gameplaye, které nemají daleko od filmového megalomanství ve stylu Rychle a zběsile.

Téměř indie novinka

Bez dalších průtahů se prezentace přesunula k nezávislým hrám. Novinka A Way Out stojí na splitscreen kooperaci při útěku z vězení a provedení vypadá vskutku zajímavě. Na tomto titulu se podílel Josef Fares, který stojí za výbornou příběhovkou Brothers - A Tale of Two Sons. Tvrdí, že A Way Out přinese naprosto nový zážitek z kooperativního hraní.

Zlomek informací o Bioware

Studio Bioware, které má na svědomí např. Mass Effect, pracuje na novém titulu Anthem. Akční řezba plná hrdinů vás přivede do křížku s monstry ze sci-fi prostředí. Více ale bude představeno až u Microsoftu.

Zpátky ke sportům

Ještě jednou se pak prezentace vrátila ke sportu. Nesmíme totiž zapomenout ani na NBA Live 18. Poslední dva roky věnovali vývojáři vyladění veškerých aspektů hratelnosti a ovládání a milovníci basketbalu si určitě přijdou na své. V srpnu si budeme moci vyzkoušet demo a případný postup z něj bude možno přenést do plné verze.

Ať Battlefront provází síla

A co na závěr? Hádáte správně - máme tady Star Wars Battlefront 2 se skutečným nástupem stormtrooperů na pódium. Druhý díl slibuje daleko větší svět a hlavně zásadní změnu - veškerý obsah DLC včetně nových map, vozidel a postav bude dostupný zdarma. Představila jej Janina Gavankarová, kterou ve hře potkáte ve službách Impéria jako Iden Versio.

Battlefront 2 se zaměří na rozšíření příběhu mezi šestou a sedmou filmovou epizodou Star Wars. Celkově by hrá měla nabídnout až trojnásobek obsahu. Změní se také systém postav, které budou rozděleny do různých tříd s různými vlastnostmi. Jak už jsme informovali dříve, beta Star Wars Battlefront 2 bude dostupná na podzim a předobjednávka hry k ní zajistí dřívější přístup.

Pokud se chcete dozvědět více, celou prezentaci si můžete pustit přímo zde:

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama