Elon Musk na Twitteru kritizuje Cyberpunk 2077
Zajímavosti Článek Elon Musk na Twitteru kritizuje Cyberpunk 2077

Elon Musk na Twitteru kritizuje Cyberpunk 2077

David Jiránek

David Jiránek

16. 12. 2020 12:41

Když si mezi starty vesmírných raket odběhnete na Steam.

Reklama

O Cyberpunk 2077 se zajímají nejen hráči, ale i média a známé osobnosti. Mezi ně se zařadil i miliardář Elon Musk. Tento 49letý filantrop založil například PayPal a aktuálně je CEO ve SpaceX a automobilce Tesla. Vliv Elona v mnoha odvětvích nemá obdoby, například už kvůli více jak 40 milionům sledujícím na Twitteru. Zde se Musk také rozpovídal o Cyberpunku.

Elon reagoval přímo na tweet CD Projektu, jenž adresoval špatnou hratelnost na starších konzolích a sliboval nápravu. Nejprve svým ikonickým humorem poukázal na nenaplněná a mnohdy až přehnaná očekávání hráčů. Samozřejmě vše okořenil i memem.

Elon Musk na Twitteru kritizuje Cyberpunk 2077

Elon má obdobné vtípky celkem rád a čas od času sdílí někdy až kontroverzní a vyhraněné memy právě na svém ostře sledovaném účtu. Nejednou se kvůli tomu dostal do problémů. Zároveň miliardář občas odpoví velmi seriózně na otázku v komentářích, což se také stalo.

Elon Musk na Twitteru kritizuje Cyberpunk 2077

Podle všeho Musk v Night City již chvíli strávil. Vybral si cestu Nomada a hra se mu zatím docela líbí. Na Steamu přitom zpozoroval velký zájem o hru.

Ve společnosti SpaceX, která se soustředí na vývoj vesmírných raket s možností znuvupoužitelnosti, působí Musk také jako hlavní designér a občas tak doslova konzultuje "raketovou vědu" se zaměstnanci. Rád takto zůstává v obraze vývoje a zároveň se stále učí novým věcem. Proto není divu, že si vzal na paškál i technickou stránku Cyberpunku. Elon se nechal slyšet, že je reálně nemožné, aby takto pokročilá hra běžela dobře na starém hardwaru.

Zároveň však sdílel článek z herního webu, který kritizuje uvěřitelnost a detaily Cyberpunk světa. To je podle něj mnohem větší kaňka na herním zážitku ze hry.

Řadu let očekávaná hra od CD Projekt RED na sebe táhne pozornost skutku nevídaným způsobem. Možná se časem dočkáme dalších názorů od Elona Musku a jiných osobností, jenž aktuálně hýbou světem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama