Enterprise a eSuba po bodu, Cryptova si proti Entropiq nezastřílela
Esport CS:GO Článek Enterprise a eSuba po bodu, Cryptova si proti Entropiq nezastřílela

Enterprise a eSuba po bodu, Cryptova si proti Entropiq nezastřílela

Nicolas Heller

Nicolas Heller

17. 5. 2021 13:19

Favorité potvrdili svoji roli ve čtvrtém kole Sazka eLEAGUE CS:GO.

Reklama

Čtvrté kolo Sazka eLEAGUE nabídlo hned několik střetů Davida s Goliášem, žádné velké překvapení se však nekonalo a všichni favorité zodpovědně potvrdili svoji roli. Z ostře sledovaného zápasu kola si eSuba s Enterprise nakonec odnesli po bodu.

Enterprise do zápasu proti eSubě vstoupili neuvěřitelně zahranou T stranou na Mirage, díky které vedli po první polovině 12:3. eSubě se sice podařilo zatáhnout za záchranou brzdu, když se k Enterprise po změně stran přiblížila na rozdíl tří bodů, ani to však nakonec nestačilo a Mirage padla do rukou Enterprise v poměru 16:9. Inferno se neslo ve vyrovnanějším duchu. eSuba ovládla za teroristy první polovinu 9:6. Ve druhé polovině svůj náskok ještě navýšila a zápas ukončila za stavu 16:11.

První střet Davida a Goliáše nabídl duel SINNERS a Brute. Brute naskočili na Inferno odhodlaní a než se stihli SINNERS vzpamatovat prohrávali o čtyři kola. Na první odvetný úder SINNERS jsme si tak museli počkat až do pátého kola, které zakončil 1v2 clutchem beastik. Od toho momentu ničila nastartovaná mašina SINNERS na Infernu vše, co jí stálo v cestě a podobnou krasojízdou pokračovalo i Vertigo. 16:7 a 16:4 tak stálo na konečné účtence, kterou SINNERS vystavili mladíkům z Brute.

Dalším otazníkem bylo utkání eEriness MARVO a Sampi, kde nejeden sázkař předpovídal překvapení ze strany eEriness. A nejednomu sázkaři zbyly po sérii oči pro pláč. Počítadlo skóre eEriness se na Infernu zastavilo na číslici 9, kdy přebrali kontrolu nad zápasem hráči Sampi. Jako druhou mapu vybrali Sampi Mirage a eEriness prakticky nepustili ke slovu. Tři body do tabulky tak patřili svěřencům Jakuba Jankta, kteří zvládli mapy 16:9 a 16:8.

Ani nový název nenarušil spanilou jízdu Entropiqu. Sestava pod taktovkou Jozefa "D0di" Kisse nově nesoucí název Entropiq Prague se s Cryptovou dlouho nezaobírala. Střet ostravského a pražského celku je vždy velkou událostí, po tomto duelu budou mít ale fanoušci Ostravy ještě dlouho neklidné spaní. Volba Entropiq padla na Nuke a to co následovalo byla pro Cryptovu doslova noční můra. Absolutně bez zaváhání vyhrál Entropiq všech 16 kol a kuriozně si tedy zahrál na CT straně pouze jedno kolo. Ani tato studená sprcha hráče Cryptovy bohužel nepovznesla a na vlastní volbě, kterou byl Dust 2, podlehli Entropiqu vysoko 16:5.

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama