Entropiq potopili Astralis, Dánové jsou jednu prohru od eliminace
Esport CS:GO Článek Entropiq potopili Astralis, Dánové jsou jednu prohru od eliminace

Entropiq potopili Astralis, Dánové jsou jednu prohru od eliminace

Michael Douša

Michael Douša

26. 10. 2021 22:08

Česká organizace může být na své ruské svěřence pyšná

Reklama
Česká organizace může být na své ruské svěřence pyšná. 

První den PGL Majoru Stockholm přinesl mnoho akce a napětí, především ovšem radost hned na několika stranách, primárně těch, kterým se hned v prvním dni podařilo vybojovat si tak solidní skore, že jim od postupu do Legends Stage zbývá jediná výhra. Mezi ty patří legendární mix FaZe, dánští Heroic, ale překvapivě také Copenhagen Flames či Virtus.pro s novou sestavou.

O něco méně, ale i přesto dost radosti předpokládáme i v českém táboře. Entropiq po úvodní prohře proti německým BIG vycenili zuby a zakousli se do dánských Major šampionů Astralis. A nepustili. Dánům urvali mapu 16-6 a zajistili si tak bezpečné skore 1-1. Postup mezi Legendy jistý sice ještě nemají, nicméně startovací pozici mají dobrou. Zítra na ně čekají Movistar Riders, kteří zase jen tak tak prohráli proti Virtus.pro. Podobnou situaci mají mousesports s mladým slovenským ostrostřelcem Davidem "frozen" Čerňanským, kterému se nepodařilo dotáhnout mousesports k vítězství proti Heroic, na Sharks ale byli silní až až. Proti ENCE se ovšem ukáže, jak na tom doopravdy jsou, protože by to měl podle všeho být velmi vyrovnaný zápas.

Entropiq potopili Astralis, Dánové jsou jednu prohru od eliminace

V horší situaci jsou ovšem všechny brazilské týmy, které v Challengers Stage najdeme - paiN, GODSENT i Sharks disponují samými prohrami. Totéž skore si překvapivě připsali i dánské legendy Astralis, kteří jsou na pokraji eliminace. Pokud se jim nepodaří vyhrát proti GODSENT (což je ovšem velmi nepravděpodobné) nebo některému z dalších oponentů, bude to poprvé po několika letech, kdy Astralis neuvidíme nejen s trofejí v ruce, ale ani v play-off, natož v Legends Stage. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama