Epický konec streamu vyrazil divákům dech
Zajímavosti Článek Epický konec streamu vyrazil divákům dech

Epický konec streamu vyrazil divákům dech

David Jiránek

David Jiránek

18. 3. 2022 14:59

Povedená animace hned na prvním streamu nastavila laťku hodně vysoko.

Reklama

K ukončení živého vysílání přistupuje každý jinak. Někdo si ke konci povídá s chatem a následně se rozloučí, vypne kameru a nechá dojít poslední song. Jiní hledají na poslední chvíli kanál na raid, kam pošlou své diváky. Rickyexp na to hned při své premiéře šel jinak a z obyčejného konce streamu vyčaroval digitální podívanou.

Španělský editor pracující například pro slavného streamera Ibaie pustil před pár dny svůj první stream. Jeho celkem normální průběh byl ovšem ukončen animací, která okamžitě zvedla produkční laťku v této profesi.

Ricky vzal kameru, na Stream Decku navolil ikonku s Minecraftem a v jeho pokoji se z ničeho nic objevil Minecraft portál, který ho přenesl do kostičkovaného světa. Ve vesnici v Minecraftu se Rick nestihl ani porozhlédnout a už měl vedle sebe creepera. Jeho výbuch a virtuální smrt ukončila celou animaci i samotný stream.

Na první živé vysílání je to velmi úctyhodný výkon. Takto uvěřitelnou a povedenou animaci v rozšířené realitě jistě nikdo z diváků nečekal. Pokud je toto teprve začátek streamerské kariéry Ricka, máme se na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama