Eplayer představuje česko-slovenský ranking
Esport CS:GO Článek Eplayer představuje česko-slovenský ranking

Eplayer představuje česko-slovenský ranking

Nicolas Heller

Nicolas Heller

7. 6. 2021 22:47

Eplayer představuje česko-slovenský ranking

Reklama

Naše scéna zažívá v posledních letech velkou profesionalizaci, není žádných pochyb o tom, že esport bude nadále stoupat na své popularitě. Projekt EPLAYER tak přichází s unikátní novinkou v našich končinách.

Dnes jako první přináší česko-slovenský ranking. Jedná se o žebříček nejlepších česko-slovenských týmů, jenž bude aktualizovaný k prvnímu pondělku v měsíci a ukáže působení týmů v turnajích za poslední období. Každý jeden turnaj s česko-slovenským týmem je započítaný do rankingu. Žebříčku momentálně vévodí SINNERS.

EPLAYER ranking funguje na základě naprogramovaného strojového učení. Každý měsíc bude automaticky vyhodnocovat pořadí jednotlivých týmů a úroveň turnajů. Hlavním cílem rankingu je spravedlivě zhodnotit aktuální úroveň domácích týmů a sestav, zvýšit soutěživost mezi jednotlivými tábory, ale taktéž namotivovat méně známé celky, aby hrály více turnajů a zkusili se tak bodově přiblížit ke zdejším TOP týmům. Postupem času se totiž body týmu za odehraný turnaj začnou strhávat a po šesti měsících od získání propadnou úplně.

Aplikace je momentálně v beta verzi, ranking najdete na stránce eplayer.cz/ranking.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama