Esportové novinky: Konec skupin MSI a skandál na CS:GO scéně
Partnerský obsah Článek Esportové novinky: Konec skupin MSI a skandál na CS:GO scéně

Esportové novinky: Konec skupin MSI a skandál na CS:GO scéně

Jarmil Černý

Jarmil Černý

16. 5. 2022 17:26

Tentokrát se mrkneme na LoLkařské MSI, playoff dotařskéřského turnaje a skandál v CS:GO.

Reklama

Tentokrát se mrkneme na LoLkařské MSI, playoff dotařskéřského turnaje a skandál v CS:GO.

MSI 2022: První fáze je u konce, postoupili všichni favorité

Druhý největší mezinárodní turnaj v League of Legends má za sebou úvodní fázi. Šest nejlepších se potká na tzv. Rumble Stage, kam postoupili všichni hlavní favorité.

Šest hracích dnů je za námi. Bohužel se musí konstatovat, že jsou zatím za očekáváním. Mezi jednotlivými regiony jsou často až propastné rozdíly a úvod turnaje tak nepřichystal žádné větší drama. Na sociálních sítích se pravidelně objevují hlasy nejen fanoušků, kteří označují turnaj ze velmi nezáživný.

 

Celý článek najdete esport.sazka.cz.


ESL One Stockholm 2022: Začíná play-off a nechybí u toho ani skiter, BOOM a SabeRLight-

V pondělí 16. května v 11 hodin našeho času odstartuje ve stockholmské Hover Areně vyřazovací část prvního letošního major turnaje ve hře Dota 2! Hráči se poprvé po dvou letech utkají před živým publikem o celkový prize pool v hodnotě 500 000 dolarů a cenné body do Dota Pro Circuit.

Začněme tím nejlepším hned na začátek. Na ESL One Stockholm 2022 odcestovala hned trojice hráčů z Česka a Slovenska – slovenský carry talent skiter s týmem Tundra Esports a dva Češi: ve fantastické formě hrající midař BOOM s týmem Gaimin Gladiators a offlaner SabeRLight-, který hájí barvy TSM (a kterého v prvních zápasech úvodní části turnaje musel zastoupit hráč Quinn, protože SabeRLight- byl pozitivně testován na COVID-19). A všichni tři zmínění hráči postupují také do vyřazovacích bojů!

Celý článek najdete esport.sazka.cz.

Kariéra HObbita v problémech? Rozjel se velký sázkařský skandál, který by se měl týkat také hráče C9

Portál Dexerto.com přišel v pondělí dopoledne s informacemi týkající se match-fixingu v zápasech týmu z Kazachstánu v roce 2015. Údajně by měl být do kauzy zapleten i Abay "HObbit" Khasenov, aktuální hráč Cloud9.

Rustam "5TRYK#R" Älımqūlov, hráč o kterém mnoho lidí dost možná patrně nikdy neslyšelo, přesto je jeho jméno v celé kauze důležité. Jednatřicetiletý hráč se rozhodl vypovídat ohledně kauzy, která měla probíhat před několika lety na scéně CS:GO v Kazachastánu. Zároveň přinesl několik důkazů ohledně sázkařských podvodů, které se týkaly jeho týmu. Informace přinesl portál dexerto.com.

Celý článek najdete esport.sazka.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama