Evil Geniuses představují první mixovanou soupisku složenou z mužů i žen
Gaming Valorant Článek Evil Geniuses představují první mixovanou soupisku složenou z mužů i žen

Evil Geniuses představují první mixovanou soupisku složenou z mužů i žen

David Jiránek

David Jiránek

28. 1. 2021 15:21

Nový trend nastolen?

Reklama

Před časem jsme psali o soupisce Cloud9 White, která je složená čistě z dívek. Tato sestava cílí na dobré umístění v největších turnajích a nejinak tomu bude i v případě Evil Geniuses. Prestižní americká organizace na to ale jde trochu jinak. Jejich tým je namixovaný z těch nejlepších profesionálních hráčů i hráček.

Složení týmu:

  • Christine Chi
  • Claudia Che
  • Ronan Javelona
  • Aleksandar Hinojosa
  • Nolan Pepper

Nicole LaPointe Jameson, CEO pro Evil Geniuses se k nové sestavě vyjádřila takto:

Při hledání nové soupisky jsme se zaměřili na talentované lidi a jejich schopnosti. Zjišťovali jsme, jak si sednou ve scrimech a zda dokáží spolupracovat. To vše za účelem kompetitivních výsledků. Nakonec nám nejvíce sedla soupiska složená z mužů a žen.

Nejde o marketingový tah udělat dívčí tým, nebo celek složený ze známých jmen. Chceme z námi vybraných hráčů a hráček udělat ty nejlepší. Tato soupiska reprezentuje naši organizaci a zásady. Jen ti nejlepší za nás mohou hrát, bez ohledu na pohlaví a další skutečnosti.

První zkoušku už má tým za sebou v rámci otevřené kvalifikace na americkou část Valorant Champions Tour. Po výhře v prvním kole v poměru 2:0 a následné prohře 0:2 na mapy tým předčasně vypadl z turnaje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama