Evoluce ve hře RAID: Shadow Legends?
Gaming Článek Evoluce ve hře RAID: Shadow Legends?

Evoluce ve hře RAID: Shadow Legends?

Thundarr

Thundarr

18. 3. 2021 10:05

RAID: Shadow Legends se dočká několika zásadních novinek a úprav.

Reklama

Někdo má tuto hru rád, někdo ji nedal šanci. Když si ale člověk zvykne, jak tahle hra funguje, a trošku ji porozumí, zjistí, že je neuvěřitelně návyková. Těžko říct, jestli je to dobře nebo špatně, ale ze hry, kterou jste si nainstalovali na telefon a strávili na ni hodinku nebo dvě se v poslední době stala hra na fulltime.

Před Vánocemi se do hry dostala Doom Tower, která late-game hráče značně zaměstnala. I přes stupňující se obtížnost se mnoha hráčům povedlo Doom Tower dokončit na 100%. Ano jsou lidi, kteří do hry sypou spoustu peněž, ale RSL lze hrát i bez investic, jen vše trvá asi trochu déle a vše samozřejmě záleží na štěstí a RNG.

Vývojáři z Plarium si nyní připravili zpestření pro boje Clan vs Clan a očividně si s tím dali daleko víc práce, než se na první pohled zdálo. Ve hře se objeví turnaje, ve kterých budou klany bojovat o speciální odměny plněním různých cílů včetně PvP mezi nepřátelskými členy klanu. Pravděpodobně bude daleko více záležet na tom, aby v klanu byli lidé na stejné úrovni.

Do Doom Tower přijdou dva noví bosové, takže na hráče bude čekat další výzva. Objeví se zde možnost nastavovat si skilly šampiónů, pravděpodobně skilly vypínat nebo nastavovat prioritu. Toto bude zajímavá možnost pro mnoho hrdinů, kteří řekněme nejsou tak úplně "chytří". Ve hře se taky objeví nová frakce Shadowkin, která značně ovlivní Fraction Wars a taky běh za hlavní odměnou Lydia the Deathsiren.

Tvůrci se opravdu starají o to, aby se hráči nenudili. Mnohdy je zde ale potřeba dokázat si určit priority, jinak byste nešli ani spát.

Evoluce ve hře RAID: Shadow Legends?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama