Evropské týmy ovládly GLL Grandslam
Esport PUBG Článek Evropské týmy ovládly GLL Grandslam

Evropské týmy ovládly GLL Grandslam

Nicolas Heller

Nicolas Heller

22. 7. 2019 16:41

GLL Grandslam byl druhým z turnajů série PUBG Classic, kterou tvoří ty největší mezinárodní turnaje.

Reklama

GLL Grandslam byl druhou velkou událostí ze série PUBG Classic, kterou tvoří ty největší mezinárodní turnaje. Narozdíl od předešlého FACEIT Global Summit nebyl otevřen hráčům z Asie, těm se dostane pozornosti v samostatném turnaji nazvaném MET Asia Series.

Místo na prestižním Grandslamu z dílny GLL si vysloužila pětice týmů z Evropy a Severní Ameriky. Po třech slotech si rozdělila Jižní Amerika a Oceánie. Původ týmů byl v tomto turnaji obzvláště důležitý. Pro nejúspěšnější region byl totiž připraven bonusový slot na PUBG Global Championship 2019. Hlavním lákadlem však bylo 300 000 amerických dolarů, které si rozdělila osmička nejlepších týmů.

Nejúspěšnějším regionem se dle očekávání stala Evropa. Mezi první pětku evropských týmů se podařilo dostat pouze Athletico Esports původem z Oceánie. Ti obsadili druhé místo za uskupením z FaZe. Třetí místo vybojovali Natus Vincere následováni Team Liquid a G2 Esports.

Evropské týmy ovládly GLL Grandslam

Po turnaji MET Asia Series, který nás čeká už 26.7. se můžeme ze série PUBG Classic těšit také na srpnový Nations Cup, jehož jedinou vadou na kráse je absence české i slovenské reprezentace. Celou sezónu oficiálních mezinárodních turnajů uzavře na přelomu listopadu a prosince PUBG Global Championship 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama