Fallout 76 nabídne betu
Gaming Článek Fallout 76 nabídne betu

Fallout 76 nabídne betu

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

20. 6. 2018 21:17

Beta bude v první fázi dostupná pouze pro Xbox One, až později si zahrajeme na PC a PS 4.

Reklama

Letošní herní veletrh E3 toho přinesl opravdu hodně. Po celou dobu jeho trvání jsme se vás snažili informovat o všem podstatném, co se na něm odehrálo. Mezi podstatné novinky se jistě řadí i oznámení nového, čistě multiplayerového dílu do oblíbené série Fallout. Poněkud netradičního díl s názvem Fallout 76 vyjde 14. listopadu letošního roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

O něco zvýhodněná je však poslední zmíněná konzole od Microsoftu. Vývojáři hry totiž plánují betu, nebo chcete-li se správným označením tzv. Break-It Early Test Application. Ačkoliv zatím neznáme přesné datum jejího spuštění, už nyní je jisté, že Xbox hráči budou mít přednost a jejich testování započne o několik dní dříve. Podrobnější informace však zatím nemáme.

Jedinou cestou, jak se do bety dostat, je předobjednávka hry. Hru si tak můžete předobjednat třeba na czc.cz. Další drobností, kterou budete potřebovat, je účet na stránkách Bethesda.net.

Fallout 76 se odehrává více než sto let před Fallout 4. Jak už jsme zmínili, jedná se o multiplayerový titul, s čímž souvisí nástup úplně nových mechanik, které ze série doposud neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama