Fallout 76 si budeme moci zahrát ješte letos
Gaming Článek Fallout 76 si budeme moci zahrát ješte letos

Fallout 76 si budeme moci zahrát ješte letos

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

11. 6. 2018 16:08

Fallout 76 bude první čistě multiplayrový titul ze série Fallout

Reklama

V noci na pondělí byla na E3 hlavní pozornost směřována k Bethesdě, která mimo představení nového Doomu, Wolfensteina nebo The Elder Scrolls VI, také přidala více informací o nově chystaném Falloutu.

Potvrdili nám, o čem jsme v poslední době dosti polemizovali, a to že se bude jednat o první čistě multiplayerový titul ze série Fallout, který vyjde letos 14. listopadu. Vývojáři poznamenali, že je možné hrát hru bez něčí pomoci, ale hlavní součást hry bude stavění základny s přáteli, kooperaci při zabíjení monster a spolupráce při odvracení útoků od nepřátelských hráčů.

V nově zveřejněném traileru, můžete vidět vnitřek opuštěného Vaultu 76, který očividně zažil velmi bujaré oslavy. Tvůrci dodávají, že přišli s novou technologií osvětlení a vykreslování, díky které bude svět detailnější a až čtyřikrát větší než v předchozím díle. Na Xbox konferenci poté zveřejnila dvou minutový gameplay.

Nový Fallout si můžete předobjednat zde s cenovkou $60, což vám zaručí přístup do otevřené bety, která se bude ještě před vydáním odehrávat.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama