Fanoušci hokeje o extraligu nepřijdou, sledovat mohou její virtuální obdobu
Esport NHL 20 (PS4) Článek Fanoušci hokeje o extraligu nepřijdou, sledovat mohou její virtuální obdobu

Fanoušci hokeje o extraligu nepřijdou, sledovat mohou její virtuální obdobu

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

15. 3. 2020 12:25

Kluby Tipsport extraligy pokračují ve virtuální Esport hokejové lize.

Reklama

Nouzová opatření proti šířícímu se koronaviru si vyžádala pozastavení nebo zrušení většiny sportovních událostí ve světě. Bohužel to postihlo i Tipsport extraligu ledního hokeje zrovna před vyřazovací částí sezóny. Ačkoliv lední hokej na nějakou dobu zmizí z obrazovek, Esport hokejová liga, které se účastní všechny extraligové kluby je dokonalou náhradou pro všechny hokejové fanoušky! Jednotlivé zápasy lze sledovat vždy online v živém vysílání jednotlivých hráčů. Rozpis všech živých vysílání je dostupný na webu Esport hokejové ligy.

Fanoušci hokeje o extraligu nepřijdou, sledovat mohou její virtuální obdobu

Na včerejší odehrané 7. kolo se podíváme v týdenním souhrnu, dnes se ještě týmy chystají na další důležitá utkání, která některým mohou upevnit výchozí pozici do blížícího se play-off nebo je posunout mezi osm postupujících celků.

Dnešním trhákem rozhodně bude duel HC Dynamo Pardubice a BK Mladá Boleslav. Pardubice si po včerejší těsné výhře nad Libercem nadále drží 1. místo v tabulce, o které mladoboleslavští usilují také. V dnešním zápase mají tak možnost sesadit kralující Dynamo z trůnu.

Se stejným cílem nabruslí do dnešního utkání s HC Vítkovice RIDERA i Rytíři Kladno. S Mladou Boleslaví mají Rytíři stejný počet bodů a o lepší umístění je dělí pouze skóre vstřelených/inkasovaných gólů. Důležité utkání to je i pro Vítkovice, které se snaží probojovat mezi osmičku postupujících týmů do vyřazovací části.

Napínavé zápasy nás čekají i mezi HC Kometa Brno a HC Oceláři Třinec. Utkání mezi zatím nejproduktivnějším hráčem ligy Michaelem „Michael Hetz" Hetzendorferem a známým streamerem Romanem „Blade" Pilným nabídne ofenzivní podívanou. Živý přenos sledujte od 16:00.

HC Škoda Plzeň se v 7. kole dočkala své první výhry v sezóně. Dnes jim v cestě za dalším vítězstvím budou stát PSG Berani Zlín, kteří jim rozhodně zadarmo nic nedarují, protože musí bojovat o udržení se mezi postupující osmičkou. Přímý přenos utkání mezi Davidem „Mikin" Mikoškou a zkušeným esportovým hráčem Pavlem „Pikej" Kailem sledujte od 16:00.

HC VERVA Litvínov spolu s HC Olomouc patří mezi týmy, které bojují o umístění v TOP 8. Dnes mezi sebou svedou důležitá utkání. Nejdříve od 15:00 můžete živě sledovat zápas mezi Patrikem „Winci" Wenzelem a Tomášem „Indris" Indrou, a ve večerních hodinách od 19:00 se utkají Miroslav „TheNotorik" Šmok a Martin „MattMD43" Hrubeš.

Fanoušci hokeje o extraligu nepřijdou, sledovat mohou její virtuální obdobu

Se stejným odhodláním vpadnou na virtuální ledovou plochu i hráči HC Sparta Praha a HC Energie Karlovy Vary. Boj o postupující příčky do play-off svedou Filip „Arcade" Nosek a Jakub „Kubii7" Bláha živě od 19:00.

Bílí Tygři Liberec si dnes budou chtít zpravit chuť po včerejší hořké porážce. Mountfield HK se zatím stále trápí na dně tabulky a čekají na první výhru v lize. Motivace jsou tedy na obou stranách. Zápas mezi Adamem „Dzouvi" Menšíkem a Jakubem „Jackey" Michálkem sledujte živě od 20:00.

Rozpisy zápasů do nadcházejících víkendových kol naleznete vždy na oficiálním webu Esport hokejové ligy. Sledovat můžete také Facebook a Instagram pro aktuální informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama