Fanoušci vyhráli, SINNERS a Kaufland uvádí do prodeje skutečnou Fofrtašku 2.0
Esport Článek Fanoušci vyhráli, SINNERS a Kaufland uvádí do prodeje skutečnou Fofrtašku 2.0

Fanoušci vyhráli, SINNERS a Kaufland uvádí do prodeje skutečnou Fofrtašku 2.0

Jarmil Černý

Jarmil Černý

14. 3. 2023 16:44

Nákupní taška pro gamery inspirovaná seniory.

Reklama

Nákupní taška pro gamery inspirovaná seniory. SINNERS Esports ohlašují prodloužení partnerství s Kauflandem vydáním nejšílenějšího MEMErche v esportu.

Příběh vzniku Fofrtašky 2.0 začal na podzim 2022 jako vtip na sociálních sítích, který následoval požadavek od stovek fanoušků na vytvoření prototypu. Skutečná Fofrtaška 2.0 půjde v omezeném množství kusů do prodeje 15. 3. v e-shopu esportové organizace SINNERS Esports. K jejímu představení vzniklo také našlapané video ve stylu Apple, ve kterém vystupují Sebastian “Beastik” Daňo (CS:GO), Moritz Straube a Max Euler z managementu SINNERS, Uladzislau Prymerau z Kauflandu, Šimon Brabec z designerského studia Braasi a dokonce i paní Vlasta, která si zahrála v oblíbené loňské reklamě “Backnul Brzo”.

Vydáním Fofrtašky 2.0 navazují Kaufland a SINNERS Esports na první rok své spolupráce, během kterého předvedli například drone show na Ještědu, vytvořili oblíbené reklamy s esportovci v Kauflandu, uvedli gastro minisérii Grilferno s hráči vařícími v přírodě na ohni či bojovali s mýty ohledně hráčů počítačových her a jejich zdraví v seriálu Zdravý Hříšník.

“Partnerství s Kauflandem si neuvěřitelně ceníme. Mají odvahu pouštět se do věcí, na které nikdo z jejich konkurence ani nepomyslí. Tím podporují naše hráče, organizaci, ale také celý esportový ekosystém. Nespokojí se jen s logem na dresu, ale chtějí společně ukazovat veřejnosti, že esport je tvrdá dřina a že esportovci si zaslouží pozornost a podporu,” uzavírá CMO SINNERS Esports Bernard Šimon.

Fanoušci vyhráli, SINNERS a Kaufland uvádí do prodeje skutečnou Fofrtašku 2.0

“Fofrtašku” známe jako klasickou nákupní tašku na kolečkách především v rukou seniorů. Nyní vznikla Fofrtaška 2.0, která je ale ušitá na míru hráčům a hráčkám videoher. Do úložného prostoru se vejde nákup nebo celá herní výbava od myši až po monitor. Fofrtaška disponuje také solárním panelem na dobíjení telefonu, červeným LED světlem, závodními kolečky s odpruženou nápravou, nebo teleskopickým madlem a ve velikosti jež umožňuje si ji vzít i do letadla jako příruční zavazadlo.

“Partnerstvím se SINNERS jsme měli od začátku v plánu konzistentně bavit v průběhu celého roku. Množství projektů, se kterými jsme úspěšně oslovili mladé hráče a přiblížili jejich svět i starším generacím, však předčilo naše očekávání. Tato snaha spojovat generace vedla právě až ke vzniku Fofrtašky 2.0,” uzavírá Petr Hoffmann, Head of Digital v Kaufland Česká Republika v.o.s.

O design Fofrtašky se postarala reklamní agentura DDB FTW a populární holešovická značka Braasi Industry, která vyváží batohy do celého světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama