Far Cry 5 v traileru ukazuje Vietnam, Mars, Zombie a nabušený Arcade
Gaming Článek Far Cry 5 v traileru ukazuje Vietnam, Mars, Zombie a nabušený Arcade

Far Cry 5 v traileru ukazuje Vietnam, Mars, Zombie a nabušený Arcade

Filip Němeček

Filip Němeček

7. 3. 2018 16:00

Nové Far Cry bude mnohem víc, než jen dobrodružství v Montaně.

Reklama

Far Cry 5 v traileru ukazuje Vietnam, Mars, Zombie a nabušený Arcade

Koncem měsíce vychází Far Cry 5, které nás vezme do amerického státu Montana utkat se s místními fanatiky. To je ale pouze část nového pokračování. Už nějaký čas víme, že Season Pass bude dost netradiční a vezme nás do Vietnamu, na Mars a bojovat se zombiemi.

Nový trailer přináší první pořádný pohled na tyto balíčky. Nejdříve dorazí Vietnam, následovaný balíček odehrávajícím se na Marsu a hordy nemrtvých budou poslední.

Podobně velkou součástí nové hry bude režim Arcade, což je takový mix editoru map a zábavního parku v motivu hry. Ve vytvořených lokacích se klidně budete moci utkat s ostatními hráči (hra jich dovolí maximálně 12). Tento režim vyjde někdy po vydání hry a bude zdarma pro všechny.

Editor nabídne přes 9000 tisíc objektů a všechny nebudou pouze z Far Cry 5. Objeví se také předměty ze čtvrtého dílu, Primal, ale také Watch Dogs nebo dvou dílů Assasin's Creed série. Nové objekty potom přinese ještě minimálně šest aktualizací.

Pro snadné prohlížení vytvořeného obsahu komunitou bude připravený speciální web. Vaše oblíbené tvůrce budete moci sledovat a tak podobně. Arcade také poslouží k vydělávání kreditů, které potom půjde použít třeba v kampani.

A to stále ještě není všechno. Ubisoft připravuje Live Events, což budou speciální časově omezené události, které umožní odemknout speciální zbraně, skiny a další předměty.

{control gallery}

Far Cry 5 vychází 27. března pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama