Far Cry 6 se odkládá na neurčito
Zajímavosti Článek Far Cry 6 se odkládá na neurčito

Far Cry 6 se odkládá na neurčito

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 10. 2020 14:20

Původně měla hra vyjít už v únoru.

Reklama

Odkládání her Cyberpunkem bohužel neskončilo. Ubisoft na začátku roku odhalil další díl známé série Far Cry, o kterém jsme se ale od té doby nedozvěděli moc informací. Teď už asi víme důvod – vývoj nejde podle plánu a vydání hry se odsouvá.

Původně jsme se Far Cry 6 měli dočkat už v únoru příštího roku, nakonec ale vývojáři přináší zprávu o tom, že se vydání musí oddálit – a to na neurčito.

Na začátku tohoto roku jsme vám ukázali Far Cry 6 – nejambicióznější hru v této sérii. Slíbili jsme vám strhující možnost vést moderní revoluci zasazenou v bohatém a exotickém světě s nezapomenutelnými momenty, skvělými postavami a epickým příběhem. I když víme, že se nemůžete Far Cry 6 dočkat, chceme vám dát vědět, že jsme dostali více času na udělání hry, kterou chcete hrát a zároveň abychom ochránili náš tým v této nekompromisní době.

Na konferenci pro investory tak vedení tvrdilo, že by k vydání mělo dojít mezi dubnem a zářím příštího roku, dost možná se ale dočkáme až v roce 2022. Stejný osud údajně potkal i spin-off Rainbow Six Quarantine, o kterém máme informací snad ještě méně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama