Finále CZC.cz Rainbow Six Siege Cupu #1 je za námi
Esport Rainbow Six Siege Článek Finále CZC.cz Rainbow Six Siege Cupu #1 je za námi

Finále CZC.cz Rainbow Six Siege Cupu #1 je za námi

Gta125

Gta125

10. 2. 2020 16:02

Dominantní v kvalifikacích tak i ve finále, tak se nám prezentovala sestava Len Parky Motel.

Reklama

Máme za sebou finále prvního CZC.cz Rainbow Six Siege Cupu, kterému dokázal dominovat team Len Parky Motel. Hráči tohoto celku dokázali lehce projít kvalifikací a dominantními výkony proti Good Nighted States a FoX Clan se dostali do finále, kam se i přes kotrmelce s MutedBois probojoval také celek Cyber Gaming. CG měli potíže za vyrovnaného stavu proti MutedBois, kdy jeden z hráčů dostal DC. Po pauze, které jsou náročné na udržení tempa pro hráče, však dokázali dokončit zápas a postoupit do finále.

Finále se hrálo formátem BO3. První mapa šla po velmi dobrých výkonech pro LPM. Druhá byla velice vyrovnaná, kdy nakonec rozhodla využitá šance hráčů Cyber Gaming na vyrovnání série. Vše se tedy rozhodlo až na třetí mapě, kde si Len Party Motel vytvořili bodový náskok, který CG již nedokázali otočit.

Poloxem z Len Parky Motel nám odpověděl na několik otázek

Jak jste se připravovali na kvalifikace a finále?
Na kvalifikace jsme se nijak speciálně nepřipravovali. Napsal jsem klukům, jestli mají čas a následně jsme si dali jen pár her na sehrání.
Věděli jste, co se proti vám postaví za hráče, znali jste je a připravili jste si na ně speciální taktiku?
Ano, kluky z Cyber Gamingu, ale žádné strategie či taktiky jsme si nestihli natrénovat. Lukyy, Shampi, Twisten a Darwy vědí, co mají dělat, takže nebylo potřeba něco nového zkoušet.
V zápase proti FoX Clan ve druhém kole došlo na 1v1 clutch i přes výborný začátek kola, jak řešíte takové situace?
Většinou, když obránci jsou v nevýhodě, hlídají úhly a snaží se urvat každý fragg, stejně tomu tak bylo i tady, kdy nás pokryl, ale nakonec to Lukyy vzal na sebe a získal cenný bod.
Pokusíte se za dva týdny obhájit dnešní výhru?
Lukyy, Shampi a Twisten určitě ano.
Jak hodnotíte celý turnaj a vývoj CZ/SK scény v R6S?
CZ/SK scéna je na dobré cestě. Hráčská komunita i zájem o hru stále roste, především takové turnaje pomáhají v růstu, kdy hráči mají šanci se někde ukázat nikoliv jen v R6S hodnocených hrách.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama