Finále druhé PUBG GLL sezóny
Esport PUBG Článek Finále druhé PUBG GLL sezóny

Finále druhé PUBG GLL sezóny

Robin Hegedus

Robin Hegedus

10. 8. 2018 23:21

O víkendu začíná finále druhé sezóny GLL ligy!

Reklama

Během 10.- 12. srpna se v švédském hlavním městě Stockholmu uskuteční offline finále druhé sezóny pořádané GLL. Tomuto finále předcházela šest týdnu dlouhá liga. O prizepool 100 000 dolarů si to rozdá 16 nejlepších týmů z regionů CIS, Evropa a Amerika. Na toto finále se dokázal probojovat i účastník aktuálně probíhající Zowie ligy, bohužel se nejedná o českého účastníka, nýbrž člena týmu Moonwolf - Washouta.

Které týmy postoupili?

Jednotlivé týmy jsou seřazeny od nejlepšího po nejhorší, co se dosažených bodů týká:

Za CIS: NaVi, Sangal e-Sport (ex-Griffins), M19

Za Evropu: Pittsburgh Knights, Faze Clan, Team Vitality, Team Liquid, Moonwolf, Penta eSport, Tollenz Lions (ex-team Expert)

Za Ameriku: Nova (ex-Totality), Wildcard Gaming, Team Gates, SetToDestroy X, Team Dignitas, Ghost Gaming

Finále druhé PUBG GLL sezóny

Celý turnaj je rozdělen do tří hracích dnů, každý den je naplánováno šest her, přičemž se bude hrát jak Erangel tak Miramar právě třikrát. Zajímavosti určite je, že každý tým má přidělen vlastní stream, tudíž každý fanoušek si může sledovat svůj oblíbený tým v akci. Seznam streamů pro jednotlivé týmy naleznete na tomto odkaze. Celou událostí budou provázet známa komentátorská jména z CS:GO - Deman, Sadokist, ale taktéž hráči, kterým se nepodařilo postoupit - Larsen nebo aimPR.

Finále druhé PUBG GLL sezóny

Celý turnaj bude streamovaná na hlavním kanále GLL - každý den začíná vysílaní od 15:00 a první hra by měla odstartovat v 15:30. Po třech odehraných hrách následuje krátká přestávka a od 19:00 pokračuje turnaj s dalšími třemi hrami.

Budete akci sledovat? Kdo je pro vás největší favorit? Dejte nám určitě vědět!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama