Finále Sazka eLEAGUE i s fanoušky! Fandi osobně nejlepším týmům
Esport CS:GO Článek Finále Sazka eLEAGUE i s fanoušky! Fandi osobně nejlepším týmům

Finále Sazka eLEAGUE i s fanoušky! Fandi osobně nejlepším týmům

Nicolas Heller

Nicolas Heller

21. 9. 2021 19:07

Konečně jsme se dočkali. Finále Sazka eLEAGUE se odehraje 22. - 24. října na herním veletrhu For Games.

Reklama

Konečně jsme se dočkali. Finále Sazka eLEAGUE v Dota 2 a CS:GO se odehraje 22. - 24. října na herním veletrhu For Games za přítomnosti diváků. I ty tak můžeš být u toho, až nejlepší česko-slovenské týmy pozvednou trofeje pro vítěze největší tuzemské ligy esportu. Mistr v CS:GO si odnese neuvěřitelných půl milionu korun!

Minulý rok to nevyšlo, teď už si ale offline finále s diváky nenecháme ujít! Hráči i fanoušci se museli v posledních dvou letech obejít bez LAN. To se ale v říjnu změní, tak se přidej k události na facebooku!

Sazka eLEAGUE v Counter-Striku i Dota 2 se rozhodne 22. - 24. října na veletrhu For Games v Hale 3 na výstavišti PVA EXPO v pražských Letňanech. V pátek se 22. října se čtyři nejlepší celky CS:GO porvou o postup do finále, které se odehraje v sobotu 23. října a vítěz si odnese 500 000 korun. Dota 2 vyvrcholí BO5 finálovým bojem v neděli 24. října.

Zároveň počítej také s doprovodným programem, který bude postupně zveřejněn. Čekají na tebe dárky i soutěže, ve kterých můžeš vyhrát hodnotné ceny.

Vstupenky můžeš zakoupit zde »

Program Sazka eLEAGUE 22.10. semifinále v CS:GO 23.10. showmatch, zápas o 3. místo + Superfinále CS:GO 24.10. Finále Sazka eLEAGUE Dota 2

Předprodej online (jednodenní vstupné): 150 Kč plné vstupné na pokladně 120 Kč předprodej vstupenek on-line 50 Kč hromadné vstupné pro školy (min 10 osob) Zdarma: děti do 140 cm, držitelé průkazu ZTP, ZTPP (po předložení platného průkazu)

Vstupenky koupíš na www.isport.cz/finale. Pravidla pro vstup na veletrh ZDE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama