Fortnite by mělo vyjít i na Nintendo Switch
Gaming Článek Fortnite by mělo vyjít i na Nintendo Switch

Fortnite by mělo vyjít i na Nintendo Switch

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

4. 6. 2018 17:53

Podle spekulací se fanoušci mohou těšit také na Paladins, FIFU 19 a další řadu titulů.

Reklama

Přesně pouhých 8 dní nás dělí od zahájení každoročního veletrhu E3 zaměřeného na videoherní průmysl. Na něm se dočkáme více než dosti nových informací o připravovaných hrách, změnách, událostech a dalších záležitostí týkající se herního průmyslu. Dobré zprávy se dost možná dočkají i majitelé hybridní konzole Nintendo Switch.

Podle uniklé informace z obrázku, který má být údajně součástí letošního veletrhu, se letos hráči na Switchi dočkají portu několika oblíbených her. Asi největším lákadlem mezi nimi je aktuální bezplatný hit Fortnite. Dalšími tituly jsou například PaladinsFIFA 19Dragon Ball FighterZ, Killer Queen BlackOvercooked 2 a další.

Ačkoliv stránka boards.4chan.org, která s informací přišla, nevypadá příliš důvěryhodně, stále jistá šance, že nejde úplně o fake, existuje. Informaci totiž nasdílel i značně známější server Kotaku. Ani ten samozřejmě nemusí být zárukou, ovšem zmiňuje se zde o svých zdrojích, které mu tuto informaci měli nějakým způsobem potvrdit.

Přihlédnout se dá také k faktu, že Fortnite během letošního roku (pravděpodobně ještě léta) vyjde i pro mobilní telefony se systémem Android a iOS. Proč by tedy dříve nebo později hra nemohla vyjít i na Switch?

Fortnite by mělo vyjít i na Nintendo Switch

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama