Fortnite zavinilo 5% rozvodů Britů v letošním roce
Zajímavosti Fortnite Článek Fortnite zavinilo 5% rozvodů Britů v letošním roce

Fortnite zavinilo 5% rozvodů Britů v letošním roce

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

2. 10. 2018 13:43

Takže láska přes gamepad neprochází?

Reklama

Není tajemstvím, že Fortnite je jedna z nejpopulárnějších her na světe. Od listopadu minulého roku se její komunita rozrostla z 20 na 125 miliónů hráčů. Bohužel, někteří začali prohrávat nejen ve hře, ale i ve svých reálných vztazích.

Společnost Divorce Online uvedla, že letos se kvůli hře Fortnite rozvedlo přes 200 párů, což je asi 5% rozvodů ve velké Británii. Jak Fortnite poškozuje vztahy nebylo dále specifikováno, ale stejně jako závislost na alkoholu či drogách, může i závislost na videohrách narušit mezilidské vztahy.

Nejspíš v tom nebude jen hra, ale i problém v komunikaci, společném trávení času a nevěnovaní se jeden druhému. Je známo, že lidé mají sklony k útěku před problémy do světa videoher, ale tím, že sedí přilepeni u obrazovek a hrají, tyto problémy nevyřeší, právě naopak. A my pro vás máme řešení - hrajte se svou drahou polovičkou a máte klid! Děláme si samozřejmě legraci, na vztah je potřeba více, než jen videohry, tak doufáme, že se Britové poučí. Hry přece nemohou za vaše problémy!

Fortnite zavinilo 5% rozvodů Britů v letošním roce

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama