[Gamescom] Evil West jako zábavný nářez plný westernu a démonů
Gaming Článek [Gamescom] Evil West jako zábavný nářez plný westernu a démonů

[Gamescom] Evil West jako zábavný nářez plný westernu a démonů

Jakub Osička

Jakub Osička

28. 8. 2022 11:45

U Focus Entertainment jsme si vyzkoušeli blížící se novinku Evil West.

Reklama

Divoký západ tak, jak jej ještě neznáte. Focus Entertainment nám na Gamescomu 2022 opětovně ukázal koktejl westernu, zabijáků upírů a soubojů, které si rozhodně neberou servítky. Evil West má na svědomí vývojářské studio Flying Wild Hog. Hlavní hrdina hry, Jesse Rentier z tajemné organizace Rentier Institute, je možná duší i vzezřením kovboj, ale s démony a upíry se opravdu nemaže. Hra je plná střelby, explozí, brutálních soubojů na blízko plných stříkající krve a taky elektrických šoků, které rozdává Jessyho multifunkční rukavice.

[Gamescom] Evil West jako zábavný nářez plný westernu a démonů

Příběh, RPG prvky, komba a akce

Hordami nemrtvých nepřátel se ale nemusíte prodírat sami. Temným divokým západem se můžete procházet i v kooperativním režimu a vnitřnostmi všemožných nadpřirozených bytostí můžete vymalovat zdi westernových budov i s kamarádem. Nechybí ani RPG prvky ve stylu vylepšování vlastností postavy a získávání pokročilých vlastností či výbavy. Tyhle vychytávky totiž rozhodně budou k užitku. No a chybět nebude ani celistvý příběh, který vás bude napříč hrou provázet. Na Gamescomu jsme si vyzkoušeli půlhodinové demo. Evil West je opravdu svěží akční nářez. Kombinace útoků, rozmanité prostředí a surealistický mix westernu a nadpřirozena baví.

Hra byla nakonec mírně odsunuta na 22. Listopad (původně 20. září), takže si ještě chvilku počkáme na „dopilování jejího skutečného potenciálu“. Vyjít by ale měla souběžně na PC, konzole Playstation 4 & 5 i Xbox One a Xbox Series X. Už teď si ji můžete předobjednat na Steamu za 49.99 EUR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama