[Gamescom] SEGA nám představila Total War: Warhammer III - Immortal Empires
Gaming Článek [Gamescom] SEGA nám představila Total War: Warhammer III - Immortal Empires

[Gamescom] SEGA nám představila Total War: Warhammer III - Immortal Empires

Jakub Osička

Jakub Osička

28. 8. 2022 11:43

Rozšíření Immortal Empires spojuje obří universum her Total War: Warhammer. Na Gamescomu nesmělo chybět.

Reklama

Dost možná jedno z nejmasivnějších vyvrcholení série na poli fantasy strategických her. To přesně představuje nové rozšíření hry Total War: Warhammer III nesoucí název Immortal Empires. Nová kampaň totiž propojuje vše z dosavadní herní trilogie a výsledkem je ucelený svět, jehož rozměry předčí veškerá očekávání.

Ultimátní propojení universa Total War: Warhammer

Kombinace 86 legendárních lordů, 23 ras, 533 regionů a 278 frakcí. To vše se vejde do jednoho gigantického fantasy světa, ve kterém boje neutichají. Už před Gamescomem jsme měli možnost vidět průlet nad novou herní mapou a nenabízelo se zkrátka nic jiného než smeknout klobouček. Samozřejmě došlo zároveň k úpravám vlastností a schopností příslušným jednotkám různých frakcí. Immortal Empires jsou výsledkem obřího množství práce a léta trvajícího vývoje. Nakonec - podívejte se sami.

Hru jsme si měli možnost vyzkoušet už před Gamescomem a brzy vám přineseme její recenzi - vyzkoušeli jsme si hrát třeba za Vampire Counts, kde netradičně najdete vládnoucí páreček lordů - Vlada a Isabellu. Na Gamescomu nám SEGA předvedla velké in-game bitvy, navazování diplomatických vztahů i různá zákoutí velké herní mapy. Cit pro detail jednotlivých lokací je obdivuhodný.

Abyste si masivní množství obsahu mohli vychutnat, musíte vlastnit všechny tři díly Total War Warhammer. Nicméně nezoufejte – do multiplayerových kampaní se můžete společně s dalšími až sedmi hráči zapojit i jen se samostatným třetím pokračováním. Stačí, aby vše ostatní vlastnil hostitel kampaně. Díky tomu jsou Immortal Empires snáze dostupné pro masivně širší komunitu fanoušků série Total War: Warhammer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama