[Gamescom] Stunfest: World Tour je Mekkou kaskadérských kousků
Gaming Článek [Gamescom] Stunfest: World Tour je Mekkou kaskadérských kousků

[Gamescom] Stunfest: World Tour je Mekkou kaskadérských kousků

Jakub Osička

Jakub Osička

29. 8. 2022 13:07

Stunfest: World Tour byl naší další zastávkou na Gamescomu. Je to chytlavá hra plná kaskadérských kousků.

Reklama

THQ Nordic adrenalinem letos na Gamescomu nešetří a ve svém stánku nám předvedlo i nadcházející novinku Stunfest: World Tour. Kombinace burácejících motorů závodních automobilů a kaskadérských kousků, skákání či poletování působí na první pohled sice možná přímočaře, ale soudě dle gameplaye to rozhodně nebude žádná nuda.

[Gamescom] Stunfest: World Tour je Mekkou kaskadérských kousků

Přidej plyn, skákej, leť!

Už z prezentace THQ Nordic víme, že se ve hře proti sobě postaví 18 hráčů, kteří se mezi sebou utkají o vítězství, pro které si musí přijet, doskákat nebo doletět. Ano, čtete správně. Zkrátka není problém řidiče katapultovat a cílovou pásku protrhnout holýma rukama. Závodní exhibice jsou eliminační a nechybí jim pestrá škála různých herních módů.

Na Gamescomu nám THQ Nordic prezentovalo přímo gameplay hry, ve kterém jsme měli možnost vidět dynamiku zmíněných módů, které samozřejmě díky své rozmanitosti potřebují i své specifické mapy. Stunfest na mě působil především jako docela chytlavá hra, která není složitá či velmi náročná, takže hráče v prvních chvílích neodradí. Zároveň je ale naprosto zřejmé, že tady učení bude skutečně dělat mistra a kombinace všemožného skákání, katapultování hráče, přitahování se do automobilu a dalších husarských kousků bude chtít trochu snahy a zkušeností a hra tak nezačne rychle nudit. I vývojáři přikyvovali, že je to zkrátka easy-to-learn & hard-to-master hra.

Stunfest: World Tour si už někteří šťastlivci měli možnost vyzkoušet během během srpnového playtestu Summer of Stunts a ohlasy zatím vypadají taktéž docela pozitivně. Nezbývá tak než se těšit, co nám přinese finální verze. Hra by měla vyjít primárně na PC a objevuje se už i v obchodě na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama