Gears 5 nebude mít Season Pass, dodatečné mapy budou zdarma pro všechny
Gaming Článek Gears 5 nebude mít Season Pass, dodatečné mapy budou zdarma pro všechny

Gears 5 nebude mít Season Pass, dodatečné mapy budou zdarma pro všechny

Filip Němeček

Filip Němeček

25. 6. 2019 13:44

Stejně tak zmizí loot boxy, možnost utrácet skutečné peníze ale dostanete.

Reklama

Studio The Coalition na webu hry detailně popsalo, jak bude fungovat dodatečný obsah pro chystané Gears 5. Zmizí tradiční Season Pass a také Gear Packs, které se objevily s předchozím dílem a hráče zrovna nepotěšily.

Místo toho budou dodatečné mapy zdarma pro všechny hráče formou aktualizací, takže nedojde ke štěpení komunity. Ve hře také nenajdeme žádnou formu loot boxů. Za hraní dostanete balíčky nazvané Supply, ale nepůjde je koupit.

Kosmetické předměty půjde kupovat za herní měnu Iron, vždy budete vědět, co přesně za Iron dostanete. Kromě toho půjde “limitované” množství Iron získat skrze Tour of Duty, což je nový systém měnících se výzev a dalších úkolů pro získávání herního obsahu.

{control gallery}

V neposlední řadě budou tvůrci prodávat “Boost balíčky”. Na určitý čas si budete moci zajistit třeba dvojnásobné zkušenosti z multiplayeru nebo rychlejší získávání Supply balíčků. Dá se tak namítnout, že určitá forma placení za loot boxy tu je, ale změny celkově oproti Gears of War 4 vypadají dost pozitivně.

Gears 5 vyjde 10. září pro Windows 10 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama