Gejmr, Mazarini a další. Kdo ovládne Grunex Games ve hře Knockout City?
Esport Knockout City Článek Gejmr, Mazarini a další. Kdo ovládne Grunex Games ve hře Knockout City?

Gejmr, Mazarini a další. Kdo ovládne Grunex Games ve hře Knockout City?

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

30. 6. 2021 09:53

Sleduj své oblíbené streamery v dalším ročníku Grunex Games, tentokrát ve hře Knockout City.

Reklama

Ve vybíjené je potřeba mít sílu, mrštnost, postřeh a týmového ducha. Přidejte k tomu míče se speciálními schopnostmi, z města si udělejte hřiště se šílenými překážkami, na záda si připevněte paraglide a zjistíte, že vybíjená nebyla nikdy zábavnější. A proto jsme připravili v pořadí už páté Grunex Games powered by Lenovo Legion, tentokrát ve hře Knockout City. Své vybíjecí dovednosti předvedou přední čeští streameři se svými týmy. Vítěz si odnese 100 subs pro svoji komunitu!

Pátý turnaj, který jsme připravili se značkou herních notebooků Lenovo Legion, se odehraje už 30. června od 17:00!

Sleduj na kanále svého oblíbeného streamera!

TEAM GEJMR

Stream: twitch.tv/gejmr

TEAM MARTY

Stream: twitch.tv/marty_vole

TEAM MAZARINI

Stream: http://twitch.tv/mazarin1k

TEAM ITSTEREZ

Stream: twitch.tv/itsterez

TEAM MICH_SAKO

Stream: twitch.tv/mich_sako

TEAM SUBINNKA

Stream: twitch.tv/subinnka

Turnaj v Knockout City

Chyť míč a tref s ním soupeře. Premiérový turnaj v Knockout City je tady! Přední čeští streameři porovnají své dovednosti ve vybíjené a jen ten, kdo sejme všechny své soupeře, se nakonec bude radovat z výhry. Také pátý Grunex Games jsme připravili se značkou herních notebooků Lenovo Legion, ve kterém si streameři zahrajou o štědrý dárek v podobě 100 subů.

Každý streamer si sežene své přátele, vytvoří tým a společně se přidají do hry, aby si zahráli o lákavou odměnu pro svou Twitch komunitu. Komu se ve skupině podaří získat nejvíce bodů, a umístí se tak nejvýše v žebříčku, bere vše!

Průběh turnaje budete moci sledovat na kanálech svých oblíbených streamerů a když váš favorit zvítězí, čeká váš oblíbený kanál pořádná sprcha subs!

Co je to Grunex Games?

Grunex Games je turnaj částečně inspirovaný formátem zahraničních Twitch Rivals. Turnaj ze série Grunex Games může být ohlášený kdykoliv a v jakékoliv nové nebo právě populární hře. Hrát ale nebudou jen známí streameři či tvůrci videí! Šanci se zapojit dostanou často také samotní diváci nebo tvůrci, kteří jsou teprve na začátku svojí cesty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama