Genesis začíná prodávat svoje nejlepší herní křeslo
Technologie Článek Genesis začíná prodávat svoje nejlepší herní křeslo

Genesis začíná prodávat svoje nejlepší herní křeslo

Filip Němeček

Filip Němeček

16. 8. 2018 09:35

Jmenuje se Nitro 880 a ve výbavě najdete vše důležité.

Reklama

Výrobce Genesis tentokrát obohacuje svoje portfolio vůbec nejlepším a nejdražším křeslem. Dostalo označení Nitro 880 a v jeho výbavě by vám nemělo nic chybět. Na křeslu si nastavíte všechno důležité a klidně si ho můžete položit o celých 180 stupňů a třeba si chvíli mezi hraním zdřímnout.

Genesis Nitro 880 se již prodává s doporučenou cenovkou 6 549 Kč. Níže najdete ještě popis vlastností z tiskové zprávy výrobce.

{control gallery}


Odolnost

Konstrukce křesla Genesis Nitro 880 je vyrobena z vysoce kvalitního kovu a dalších materiálů, které zaručují vysokou odolnost a dlouhou životnost. Použití kvalitního pístu třídy 4 zvyšuje nosnost křesla až na 150 kg.

Nespočetné množství funkcí

Křeslo Nitro 880 se vyznačuje kombinací vysokého pohodlí s mnoha funkcemi. Výšku sedáku od podlahy lze nastavit v rozmezí 45 až 54 cm, stejně tak je možné libovolně nastavovat  3D opěrky loktů. Křeslo umožňuje také oblíbené houpání a polohu opěradla lze individuálně nastavit v rozsahu až do 180°. Na křeslo si může hráč tedy doslova lehnout.

Maximum pohodlí

Křeslo je vyplněno vysoce kvalitní elastickou pěnou se zvýšenou odolností a pružností o tloušťce 4 cm na opěradle a 7 cm na sedáku. Ergonomicky tvarovaný sedák a opěradlo poskytují maximum pohodlí a oporu páteře. Křeslo je vybaveno pásy a dvěma dodatečnými polštáři s možností nastavení výšky připevnění, které slouží jako bederní a hlavové opěrky. Čalounění křesla je zhotoveno z kvalitní PU kůže.

Kvalitní kolečka vybavená brzdami

Křeslo Genesis Nitro 880 je vybaveno vysoce kvalitními nylonovými kolečky s průměrem 75 mm. Všechna kolečka mají individuální brzdu. Toto řešení pomůže lépe ovládat a fixovat pozici křesla, které se pak nebude zbytečně a nechtěně pohybovat během napínavých závodů nebo bitev.

Smysl pro detail

Trůn skutečného hráče musí vypadat dobře. Genesis Nitro 880 je dostupné ve dvou barevných kombinacích: černo-červená nebo černo-modrá. Kombinace barev spojená s koženým čalouněním a karbonovým stylem dávají křeslu patřičný agresivní a sportovní charakter. Atraktivní design křesla Nitro 880 určitě vynikne při každém LAN turnaji a podtrhne zkušenosti a dovednosti svého majitele, nadšeného hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama