God of War oznámilo datum vydání
Gaming Článek God of War oznámilo datum vydání

God of War oznámilo datum vydání

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

25. 1. 2018 14:22

Nového dobrodružství Krata a jeho syna Atrea se dočkáme 20. dubna exkluzivně pro PlayStation 4.

Reklama

God of War oznámilo datum vydání

Dlouho se spekulovalo, dlouho se domnívalo, to vše je nyní u konce. Jedna z největších značek od společnosti Sony, exkluzivita pro PlayStation 4 God of War konečně zná své datum vydání, které bylo odhaleno skrze trailer, který můžete vidět níže. Nebudeme čekat příliš dlouho, nového dobrodružství Krata a jeho syna Atrea se dočkáme už 20. dubna letošního roku.

Jak si můžete z názvu hry všimnout, název nyní neobsahuje žádnou číslici. SIE Santa Monica Studio, které za vývojem stojí, chce tímto dílem dát restart celé sérii. Toho si ostatně můžete všimnout také sami ve zmíněném traileru, nejen skrze některé vizuální prvky, ale především díky kompletně jinému nádechu hry.

Pokud patříte mezi fajnšmekry a klasická edice vám nebude stačit, je pro vás připravena edice sběratelská. Ta za cenu 130 € (cca 3 300 korun) nabídne sochu Krata i jeho syna, steelbook, litografii, látkovou mapu, řezbářské figurky a samozřejmě také digitální bonusy. Zajistěte si dodání hry hned po jejím vydání skrze stránky czc.cz, kde si hru můžete předobjednat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama