Grunex exkluzivním partnerem VCL: East Surge a Valorant East: United
Esport Valorant Článek Grunex exkluzivním partnerem VCL: East Surge a Valorant East: United

Grunex exkluzivním partnerem VCL: East Surge a Valorant East: United

Nicolas Heller

Nicolas Heller

6. 1. 2023 15:54

Herní portál Grunex se stává exkluzivním vysílacím partnerem VCL: East Surge a Valorant East: United.

Reklama

Herní portál Grunex a pověřený organizátor oficiálních evropských soutěží VCL: East Surge a Valorant East: United, kterým je Polska Liga Esportowa, se dohodli na prodloužení a rozšíření spolupráce v rámci vysílacích práv. Grunex tak kromě vlastního turnaje Grunex Challenge ve hře Valorant nabídne exkluzivně přenosy dvou nejprestižnějších evropských poloprofesionálních soutěží, ve kterých nechybí ani významná česká a slovenská stopa.

Většina nadějných domácích celků začíná svoji cestu právě ve Valorant East: United, která je vstupní soutěží do rozvětvené poloprofesionální a profesionální evropské kompetitivní struktury. Každý týden se zde v třídenních intervalech utkávají v boji o prizemoney, ale především o postup do VCL: East Surge.

Ta je dalším evropským stupínkem pro rozvoj lokálních talentů a v letošní sezoně v ní bude mít domácí scéna vlastní zastoupení, jelikož oficiální pozvánku obdržel tým Enterprise v čele s Cantzerem, Minnym a novou posilou z Velké Británie, samotným Benjy "Benjyfishy" David Fishem. Hojně se spekuluje také o účasti dalších domácích hráčů v zahraničních týmech, nic však zatím není oficiálně potvrzené.

Livestreamy z vybraných zápasů Valorant East: United a všech soutěžních zápasů VCL: East Surge vám budeme pravidelně přinášet na našem oficiálním twitch kanále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama