Grunex Games powered by Lenovo Legion ve Fall Guys jsou tady!
Esport Fall Guys Článek Grunex Games powered by Lenovo Legion ve Fall Guys jsou tady!

Grunex Games powered by Lenovo Legion ve Fall Guys jsou tady!

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

27. 5. 2021 17:22

Přidejte se do dalšího turnaje Grunex Games powered by Lenovo Legion ve hře Fall Guys.

Reklama

Překážkovým během za zlatou korunkou započne další unikátní série Grunex Games ve Fall Guys powered by Lenovo Legion. V pořadí už čtvrtý turnaj Grunex Games se opět odehraje v populární multiplayerové hře Fall Guys. Tentokrát své síly a hráčské dovednosti poměří přední čeští streameři, které budeme postupně odhalovat na našich sociálních sítích. Pro vítěze turnaje je přichystaná odměna v podobě 100 subs pro svou komunitu na Twitchi. Tak rozhodně sledujte své oblíbené streamery a nezapomeňte jim fandit! Tady se ukáže, kdo je nejlepší!

Čtvrtý turnaj, který jsme připravili se značkou herních notebooků Lenovo Legion, se odehraje už 28. května od 17:00!

Co je to Grunex Games?

Grunex Games je turnaj částečně inspirovaný formátem zahraničních Twitch Rivals. Turnaj ze série Grunex Games může být ohlášený kdykoliv a v jakékoliv nové nebo právě populární hře. Hrát ale nebudou jen známí streameři či tvůrci videí! Šanci se zapojit dostanou často také samotní diváci nebo tvůrci, kteří jsou teprve na začátku svojí cesty.

Turnaj ve Fall Guys

Tenhle šampionát bude o skákání, běhání, pohotovosti a především o zábavě. Ale nebude chybět ani pořádná dávka soutěživosti. Jen ten, kdo vše zvládne nejlépe se nakonec bude radovat z výhry. Také čtvrtý Grunex Games jsme připravili se značkou herních notebooků Lenovo Legion, ve kterém si streameři zahrajou o štědrý dárek v podobě 100 subů.

Každý streamer si sežene své přátele, vytvoří tým a společně se přidají do hry, aby si zahráli o lákavou odměnu pro svou Twitch komunitu. Kdo získá během několika disciplín nejvíce bodů, a umístí se tak nejvýše v žebříčku, bere vše!

Průběh turnaje budete moci sledovat na kanálech svých oblíbených streamerů a když váš favorit zvítězí, čeká váš oblíbený kanál pořádná sprcha subs!

Souboj streamerů

Grunex Games powered by Lenovo Legion se neobejde bez známých jmen. Opět se ho zúčastní hned několik předních českých streamerů. Jejich jména budeme postupně odhalovat. Sledujte naše sociální sítě instagram a facebook a dozvíte se víc!

BLADEITO

GEJMR

ITSTEREZ

MAYYYA

MAZARINI

MICH SAKO

KATERINASUKI

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama