[Grunex Masters] Druhou část hlavní fáze ovládli Entropiq a do srodka
Gaming PUBG Článek [Grunex Masters] Druhou část hlavní fáze ovládli Entropiq a do srodka

[Grunex Masters] Druhou část hlavní fáze ovládli Entropiq a do srodka

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 4. 2021 17:39

Účast v Grand Finále začíná krystalizovat.

Reklama

Naše liga Grunex Masters v PUBG dále zdárně pokračuje a v pátek a sobotu jsme spustili další souboje našich skupin. Opět nebyla nouze o pořádnou akci a světové zápasy a naše globální tabulka začíná ukazovat, na koho se s určitou jistotou můžeme těšit v Grand Finále.


Vůbec první zápasy nastaly v pátek, kdy si to rozdala skupina A a C. Souboj známých jmen byl neskutečně vypjatý a bylo se na co dívat. Suverénní výsledek ukázal tým Entropiq, jehož borci Double, Hawki, RedgieBeardo a Nowikk si prosekali cestu skrze Miramar a na konci dne si odnesli krásných 61 bodů.

Ani další týmy se neštítily jít do soubojů, na druhém místě skončil tým FADEE Gaming -  střelci duff, maruna, vorix a klimson na čtvrté mapě rozjeli všechny ostatní a přinesli si 22 bodů, což při celkovém součtu dělá krásných 50 bodů.

V sobotu jsme sledovali klání skupiny B a C, kde se na první místo se ziskem 74 bodů dostaly vraždící stroje Gargi, Romcekk, Knorkis a Sundejboty z týmu do srodka. Ti předvedli suverénní zabijačku na většině map a body jsou opravdu zasloužené. Druhý nejlepší výkon 64 bodů si připsali hospodští hoši Werzic, Kojotinsk, Vajt a Yungjyrka z týmu Beer Fellas.

Právě poslední zmínění si dokonce vykopali camp na prvním místě globální tabulky, kde se 162 body stojí před týmem do srodka i eEriness Marvo. Jak už jsme na začátku zmínili, čtyři utkání už prosely všechny týmy dostatečně na to, abychom viděli, kdo by se o účast v Grand Finále mohl začít obávat – mezi ně patří zejména tým No Name Gaming s osmi body, snažit se budu muset i FastAsFak a Tvoje Baba Driftuje.


Tak vypadal zatím druhý část hlavní fáze Grunex Masters. Úplně poslední klání náš čeká tento pátek a sobotu, kdy hlavně poslední zmíněné týmy budou muset pořádně zabrat, aby si ukořistily účast v Grand Finále o lákavý prize pool.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama