[Grunex Masters] Známe nejlepších 16 týmů CZ/SK PUBG scény
Gaming Článek [Grunex Masters] Známe nejlepších 16 týmů CZ/SK PUBG scény

[Grunex Masters] Známe nejlepších 16 týmů CZ/SK PUBG scény

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 5. 2021 12:03

Poslední výstřely dozněly.

Reklama

Na začátku března jsme spustili první partnerské turnaje, které byly ozvláštněny o jednu věc – týmy si kromě finanční odměny mohly vzít i body do tehdy neznámého žebříčku. Po dvou turnajích jsme nakonec odhalili jarní ligu Grunex Masters v PUBG, která včerejším a vůbec posledním kláním skupiny A a C míří do Grand Finále.

[Grunex Masters] Známe nejlepších 16 týmů CZ/SK PUBG scény


A že nám poslední souboje pořádně zamíchaly tabulkou. Páteční klání skupiny A a C přineslo velice zajímavé a hlavně nečekané souboje, ze kterých vítězně vyšel celek Pixel, Lukeev, FreeKill a Seniks z týmu VIKURVI. Ten si odnesl celkem 65 bodů do globální tabulky. Souboje na Erangelu velice pomohly i Team Gravity, ti si totiž odnesli krásných 50 bodů a pojistili si vstupenku do Grand Finále. Na čtvrtém místě skončili i borci z No Name Gaming, kteří si zajistili 36 bodů a také možnou účast v Grand Finále.

S pátečními výsledky byla sobotní přestřelka mezi A a B o to zajímavější. Šlo totiž o vůbec poslední šanci na financování svého umístění v globální tabulce. Pozice okolo 16. místa se totiž lišily o jednotky či nízké desítky bodů a nic tak nebylo jisté. Například tým Vikingekrig se už soubojů nemohl zúčastnit, naopak Cucurru, Cobraa Kai či Julda Lidl si museli připravit pořádnou zásobu aimu a strategického myšlení, které jim mohlo pomoct při najíždění do compoundů a případným skórováním.

Poslední sobotní mapy byly neuvěřitelně napínavé až do poslední chvíle. První mapy se vydařily střelcům z VIKURVI či Entropiq, následně ale zabraly i další týmy, které potřebovaly urvat i jednotky bodů pro postup do Grand Finále a dařilo se i FastAsFak  či Julda Lidl. Vůbec poslední zápas nám drásal nervy až do úplně posledních vteřin - právě Julda Lidl zde totiž potřebovalo získat alespoň nějaké killy, v poslední chvíli ale nakonec FerrariBreach zabralo a klukům z Julda Lidl, kteří skončili na 17. místě s 92 body, sebralo naděje na boj o prize pool v hodnotě 80 tisíc korun.


Všechny boje jsou tak za námi a Grunex Masters zná 16 nejlepších CZ/SK týmů, které se nyní poperou o krásný prizepool v hodnotě 80 tisíc korun. Finální členy můžete vidět v tabulce níže – jejich souboje vypuknou 5. května, přičemž vše budeme vysílat z pražského Grunex studia. K dispozici budou i ceny pro fanoušky, finální vyvrcholení největší jarní PUBG ligy tak bude pořádně nabité! Tak nezapomeň – 5. května v 15:00 na twitch.tv/spajkk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama