GTA Online rozšíří noční kluby
Gaming Článek GTA Online rozšíří noční kluby

GTA Online rozšíří noční kluby

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

29. 6. 2018 16:26

Kromě nových nočních klubů na vás čeká odměna za pouhé připojení do hry.

Reklama

Skoro pět let, konkrétně neskutečných 1745 dní už máme možnost hrát Grand Theft Auto V. I tak dlouho po vydání se autoři stále snaží, aby hráče ve hře udrželi a neustále je zabavovali něčím novým. A musíme podotknout, že se jim to vážně daří.

Hráči v GTA Online si již brzy budou moci vyzkoušet novou činnost. Novinka vám umožní stát se majitelem nočního klubu, o který se budete od jeho samého počátku starat. Bude tedy záležet pouze na vás, jak bude klub vypadat, kdo v něm bude pracovat, jak bude propagován nebo jaká tam bude hrát hudba.

Aby toho nebylo málo, vývojáři si připravili další lákadlo. V souvislosti s nočními kluby se můžete zapsat na seznam hostů, tzv. Guest list. To lze učinit pouhým připojením do hry, za které získáte finanční odměnu 300 000 $ a oblek, se kterým se v nočním klubu neztratíte. Zapnout GTA Online musíte v období od 25. června do 2. července. Odměnu dostanete až týden poté. Pokud se do seznamu hostů zapíšete a pak se v následujících týdnech do hry vždy alespoň jednou přihlásíte, získáte další finanční odměny a speciální slevy na auta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama