GTA V vévodí prodejům her v rámci EMEAA
Zajímavosti Článek GTA V vévodí prodejům her v rámci EMEAA

GTA V vévodí prodejům her v rámci EMEAA

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 7. 2019 01:54

Daří se i sérii Borderlands.

Reklama

Díky masivním slevám na Steamu se minulý týden proházely příčky v prodeji her v rámci regionu EMEAA, tedy zemí většiny Evropy, části Afriky a Austrálie. Šanci tak dostaly starší tituly kvůli absenci žhavých nových titulů.

Na první místo se dostalo Grand Theft Auto V, neustálý bojovník, který se v TOP 10 objevuje pravidelně i několik let po svém vydání. Stále nás ale dokáže překvapit to, že se dostane i na první místo. Posouvá tak Crash Team Racing Nitro Fueled a Super Mario Maker 2 o příčku dolů.

Do TOP 10 se taktéž dostal další titul od Take-Two - Borderlands: The Pre-sequel a Borderlands 2. Této sérii zase přeje brzké vydání třetího dílu a taktéž DLC pro Borderlands 2, které je zdarma a přibližuje příběh třetího dílu. Ubisoftu se zase prodává R6S, kompetitivní střílečka, jenž si podle nás toto místo rozhodně zaslouží. FIFA 19 je zkrátka FIFA, podobně jako GTA V. Na poslední stupně TOP 10 se dostal i nejnovější díl Assassin’s Creed Odyssey a Mario Kart 8 Deluxe. Zde je kompletní žebříček.

  1. Grand Theft Auto
  2. Crash Team Racing Nitro-Fueled
  3. Super Mario Maker 2
  4. Borderlands: The Pre-sequel
  5. F1 2019
  6. Borderlands 2
  7. Tom Clancy's Rainbow Six Siege
  8. FIFA 19
  9. Assassin's Creed Odyssey
  10. Mario Kart 8 Deluxe
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama