hardwarove-novinky-7
Technologie Článek Hardwarové novinky #7

Hardwarové novinky #7

Filip Němeček

Filip Němeček

20. 8. 2016 11:18

RX 460 oficiálně. Sony brzy představí nový PlayStation. Vlna MSI notebooků.

Reklama

Radeon RX 470 už je oficiální, můžete tak vybírat nereferenční model. PowerColor nabízí ďáblovskou Red Devil a také Red Dragon. Sapphire má zase tradiční Nitro+ a nově ještě Platinum. MSI vám nabídne Gaming, Gaming X a Armor. Gigabyte má G1 Gaming.

Hardwarové novinky #7

Majitelé starší verze VR headsetu OSVR mohou za celkem férovou cenu upgradovat displej, nová verze se vyrovná tomu v Oculus Rift a HTC Vive. Právě možnost vylepšování jednotlivých komponent má být jednou z výhod OSVR, na kterém se podílí celá řada firem.

Třetí Polaris je tu. Řeč je samozřejmě o levné kartě Radeon RX 460. Určena je především pro hraní populárních e-sport her, ale výkon by měl stačit také na ty ostatní, když se omezíte v detailech. Vedle nízkého TDP má být nízká také cena.

MSI chystá velkou ofenzívu mezi herními notebooky. Výrobce lehce představil rovnou 9 nových modelů, které mají být připravené na virtuální realitu a přinést novou generaci grafických karet Nvidia. Na přesné specifikace a další informace si zatím musíme počkat.

Hardwarové novinky #7

SteelSeries má nová sluchátka pro náročné posluchače. Siberia 840 mají za úkol nahradit model Siberia 800. Velkou novinkou je Bluetooth, díky kterému můžete snadno poslouchat také z mobilního zařízení. Nechybí ani základnová stanice s OLED displejem, který vám prozradí všechny důležité informace.

Hardwarové novinky #7

Sony představí nový PlayStation už 7. září v New Yorku. Celou akci bude možné sledovat skrze stream. Novinka má přinést 4K hraní a podporu pro virtuální realitu. Sony slibuje, že bude pokračovat v podpoře PlayStation 4 i dlouho po vydání novinky.

HP představilo celkem zajímavý batoh. Nebudete díky němu muset řešit powerbanky. Baterie v batohu má postačit na plné nabití „běžného“ 17“ notebooku a také na několik nabití tabletu či ještě více nabití chytrého telefonu. 

Nvidia oficiálně uvedla novou generaci grafických karet pro notebooky. Jak už se spekulovalo dříve, specifikacemi jsou velmi blízko svým desktopovým protějškům. Navíc třeba GTX  1070M má víc CUDA jader, aby tím kompenzovala nižší takty. Na praktické testy výkonu si sice ještě počkáme, vypadá to ale velmi dobře. 

Hardwarové novinky #7

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama