Herní tým eSuba hlásí v novém roce velkou obměnu League of Legends sekce
Esport Článek Herní tým eSuba hlásí v novém roce velkou obměnu League of Legends sekce

Herní tým eSuba hlásí v novém roce velkou obměnu League of Legends sekce

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

28. 1. 2021 15:15

S jakými hráči vstoupí eSuba do nového ročníku ligy?

Reklama

V průběhu offseason eSuba udělala velké změny v rámci svého League of Legends týmu. Tým před novou sezónou opustili solo-laneři Random a Garp, s eSubou se dále rozloučili asistent trenéra Narama a jungler Jellou. Všem bývalým členům tým eSuba přeje hodně štěstí do další kariéry a vítá nové přírůstky do svého herního klubu. Sestavu totiž doplní trojice hráčů Petr "Adiss" Pavlíček, Alex "Sacrifice" Zach a Jan "Sajator" Zítek a nově roli asistenta trenéra bude plnit Dalibor "Dalijes" Vacek. 

Toplaner Adiss v minulosti působil v česko-slovenských týmech a poprvé se pořádně ukázal v dresu Vikingekrig Esports, kdy se hned v první sezóně probojoval na Hitpoint LEGENDs. Adiss do eSuby přichází po své dosud nejúspěšnější sezóně, jelikož se v dresu SINNERS probojoval i na letní European Masters a s celkem Cyber Gaming obsadil třetí místo v lize Hitpoint Winter.

Herní tým eSuba hlásí v novém roce velkou obměnu League of Legends sekce

Dalšími hráči jsou dva relativní nováčci na vrcholné česko-slovenské scéně. Tím prvním je midlaner Sajator, který zejména v první polovině základní části Hitpoint Winter předváděl skvělé výkony pod hlavičkou Inside Games. Ke konci sezóny už sice tak úspěšný nebyl, ale pevně věříme, že za pomoci trenérského dua v eSubě Sajator naplní svůj potenciál.

Jungle roli bude v nové sezóně plnit Alex "Sacrifice" Zach, který na sebe, stejně jako Sajator, upozornil výkony v Hitpoint Winter, kdy coby člen nováčkovské sestavy táhl Vikingekrig Esports. Ze stejného týmu přichází také nový asistent trenéra Dalibor "Dalijes" Vacek, který právě zmiňovanou mladou soupisku dovedl do play-off. Dalijes ještě poměrně nedávno aktivně působil jako aktivní hráč a jungler v týmech jako BloodyDevils, Rift Rats, řeckých Team Refuse a nakonec ve Flayn CZSK Edition. 

Ke změnám v League of Legends týmu se vyjádřil Štěpán Mach, týmový manažer:

„Kolotoč změn se nás nevyhnul ani u League of Legends sestavy a loučíme se rovnou se čtyřmi členy týmu, který vyhrál Hitpoint Winter. Všem hráčům děkujeme za reprezentaci a zároveň přejeme hodně úspěchů v budoucnosti. Při výběru nové sestavy jsme se zaměřovali především na mladé talenty, kteří doplní již zkušenou botlinku - Rufuse s Hirem. U kluků vidíme obrovský skrytý potenciál a těšíme se na společnou spolupráci. Adissovi, Sacrificovi a Sajatorovi přejeme pod modrou krví hodně štěstí a fanouškům můžeme slíbit, že se budeme určitě rvát o 12. titul”

 League of Legends eSuby pro rok 2021:

  • Petr "Adiss" Pavlíček (Top)
  • Alex "Sacrifice" Zach (Jungle)
  • Jan "Sajator" Zítek (Mid)
  • Filip "Hiro" Nguyen (AD Carry)
  • Radovan "Rufus" Moravec (Support)   
  • Radim "Zizou" Zaoral (Trenér)
  • Dalibor "Dalijes" Vacek (Asistent trenéra)
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama