Hippomaniacs se na WCG 2019 zařadili mezi nejlepší týmy
Esport Dota 2 Článek Hippomaniacs se na WCG 2019 zařadili mezi nejlepší týmy

Hippomaniacs se na WCG 2019 zařadili mezi nejlepší týmy

Nicolas Heller

Nicolas Heller

21. 7. 2019 17:31

Hippomaniacs se jako jediný český zástupce zúčastnil World Cyber Games 2019 (WCG).

Reklama

World Cyber Games (WCG) je obdobou Olympijských her v esportovém prostředí s historií sahající až do roku 2000. Výběr jednotlivých herních titulů neodráží zrovna aktuální západní trendy, ale soustředí se spíše na populární hry především v Asii. Jedním z nich je i Dota 2, která si našla místo mezi soutěžními tituly nejprve v roce 2012. Po delší pauze se mezi disciplíny WCG dostala znovu právě letos a v turnaji nechyběl ani domácí zástupce.

Hippomaniacs se na WCG 2019 zařadili mezi nejlepší týmy

Vše odstartovalo v regionálních kvalifikacích, kde se u nás nejlépe dařilo týmu Inaequalis Animus a domácí stálici Hippomaniacs. Oba celky si za své výkony vysloužily postup na evropské finále. Skvěle hrající Hippomaniacs zde dokázali, že jsou skutečně tým dosahující evropských kvalit a z turnaje odcházeli pouze s jednou porážkou a celkovým prvním místem. To jim zařídilo vstupenku do hlavního turnaje World Cyber Games 2019.

O týmech jako jsou Newbee nebo třeba CDEC Gaming už zaslechl určitě každý, kdo se alespoň okrajově zajímá o soutěžní hraní Doty 2. A byly to právě tyto týmy, kterým musela pětka kolem Jana "sehny" Sehnala v hlavním turnaji WCG čelit.

Konečné pořadí WCG 2019 v Dota 2

Umístění Tým Odměna
1. Newbee 80 000$
2. Cignal Ultra 40 000$
3. CDEC Gaming 20 000$
4. Hippomaniacs -

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama