Hráč Call of Duty Warzone zabil svého protivníka s flétnou
Zajímavosti Call of Duty: Modern Warfare Článek Hráč Call of Duty Warzone zabil svého protivníka s flétnou

Hráč Call of Duty Warzone zabil svého protivníka s flétnou

Adam Král

Adam Král

19. 9. 2022 15:06

Zabít někoho v Call of Duty Warzone je obtížné. Co ale teprve s flétnou?

Reklama

Někteří hráči mají problém s hraním multiplayerových her. Stojí za tím jednoduchý problém - špatná muška a pohybliví nepřátelé. Pokud si myslíte, že mířit na ovladači je to pravé peklo, a bez asistence nedáte ani ránu, představujeme vám jednu z kuriozit Call of Duty Warzone.

Flétna a hraní střílečky

Milovníci hudebních nástrojů by s tím svým chtěli dělat vše, co je možné. Díky vývojářům Call of Duty Warzone můžete použít svůj nástroj jako příslušenství k hraní a pobíhat po mapě Caldera třeba s flétnou. To ostatně udělal jeden z fanoušků hry. Streamer DeanoBeano totiž použil svou flétnu tak, aby vyprodukoval zvuk, kterým ovládá svou postavu. Nejenže by samotná funkčnost byla dost ohromující, tvůrce ale někoho dokázal ve hře i zabít!

Se specificky nastavenou hrou tak jeho postava reagovala na každý tón. Po chvíli míření dokázal DeanoBeano dokonce někoho zabít a připsat si další zářez. Takové množství dovedností si přirozeně vysloužilo mnoho mediální pozornosti – jeho Tweet má v době psaní článku přes 305 tisíc lajků, stovky odpovědí a skoro 50 000 retweetů.

Jsou to právě tyto momenty, které dělají z Call of Duty skvělou hru. Fanoušci série se těší na nový díl s podtitulem Modern Warfare 2, u něhož v následujících dnech probíhá testování betaverze. Aby toho nebylo málo, koncem roku by měl vyjít i druhý díl Call of Duty Warzone a dojde i k přenosu Warzone na mobilní telefony. Activision toho zkrátka má před sebou opravdu dost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama