hraci-na-intel-extreme-masters-hraji-na-monitorech-benq
Esport Článek Hráči na Intel Extreme Masters hrají na monitorech BenQ

Hráči na Intel Extreme Masters hrají na monitorech BenQ

Josef Cón

Josef Cón

5. 3. 2016 11:43

Herní monitory BenQ jsou navrženy pro maximální zážitek z hraní

Reklama

Na aktuálně probíhajícím Intel Extreme Masters jsou jedním ze základních stavebních kamenů úspěchu. Profesionální hráči na ně nedají dopustit. Mezi přednosti monitorů BenQ ze série XL patří speciální herní funkce a technologie vylepšující zážitek z hraní, výkonnost bez kompromisů.

Hráči na Intel Extreme Masters hrají na monitorech BenQ
Hráči na Intel Extreme Masters hrají na monitorech BenQ
Hráči na Intel Extreme Masters hrají na monitorech BenQ

Sleduj aktuální informace, fotky, výsledky a zajímavosti z Intel Extreme Masters na www.Grunex.com nebo na našem Facebooku!

Níže přinášíme dva typy na herní monitory, které pojí několik společných jmenovatelů. Plynulost obrazu zajišťuje vysoká obnovovací frekvence 144 Hz, odezva 1ms a technologie Motion Blur Reduction. Mezi další zajímavosti vyzdvyhnemě např. BlackeQualizer, funkci monitoru zajišťující správně vyvážený kontrast tmavých a světlých míst - nestane se vám např. že v tmavém rohu v Counter-Strike přehlednete nepřítele.

1. BenQ XL2430T

Kromě výše zmíněných specifikací je velkou předností tohoto monitoru uživatelské nastavení a to jak nastavení zobrazení na monitoru tak ergonomie aneb různé otočení, sklopení výškové změny apod. XL2430T nabízí pár zajímavostí - madlo pro snadné přenesení, otvor ve stojanu jako pořadač kabelů, indikátory výšky a otočení pro opětovné nastavení do stejné polohy a vysunovatelný háček na sluchátka. Podrobnější informace hledej na CZC.cz

2. BenQ XL2411Z

Nejúspěšnějí herní monitor v sobě skrývá vše co hráč potřebuje pro nerušené hraní. Zvýrazníme technologie na ochranu zraku, kterou najdete napříč všemi modely monitorů BenQ. Flicker-free a Low Blue Light vám chrání zrak, zmírní únavu očí a tím prodlužuje vaši pozornost a tím udrží i delší pozornost při hraní. Blikání na pozadí monitoru a škodlivé modré světlo jsou díky těmto dvěma technologiím zapomenuty. Více informací o monitoru najdeš na CZC.cz

BenQ Flicker-Free BenQ Low Blue Light

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama