Hráčka vytvořila svoji dokonalou kopii ve Skyrimu a sdílela návod
Zajímavosti Článek Hráčka vytvořila svoji dokonalou kopii ve Skyrimu a sdílela návod

Hráčka vytvořila svoji dokonalou kopii ve Skyrimu a sdílela návod

David Jiránek

David Jiránek

14. 5. 2022 12:50

Dvojníka si nyní můžete stvořit v každé hře.

Reklama

Tvořili jste si někdy svůj virtuální protějšek ve hře? Často to vůbec není jednoduché, zvlášť v titulu starém přes 10 let. Skyrim je tu s námi už od roku 2011, přesto nás komunita kolem tohoto RPG nepřestává udivovat. Hráčka vystupující na Redditu pod přezdívkou AureliaRiddle nyní předvedla, jak má virtuální kopie v takto staré hře vypadat.

Aurelia k tvorbě své kopie využila jen pár modelů rozšiřující možnosti úpravy postavy. Měla tak k dispozici více detailních posuvníků, kvalitnější textury a další drobnosti. Vše vytvořené komunitou. Díky tomu před pár měsíci dokázala do hry dostat sebe a nyní i svého otce.

Připomínáme, že se jedná o modely postav z 11 let staré hry.

Rozklikněte pro plnou velikost

Autorka také sdílela pár rad, jak si vytvořit svůj herní protějšek. Základem je fotka obličeje zepředu a z boku. Tvářit byste se měli neutrálně, jako při focení na občance. Poslouží vám i zrcadlo, ale to je méně praktické.

Zároveň hry často využívají souměrné poloviny obličeje. Proto stačí vybrat si jednu polovinu a tu do hry okopírovat. Jakou, to už je na vás. Nakonec se nebojte poradit se s okolím, abyste lépe vyladili detaily.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama