Hráčům se otevřou dveře do kasína v GTA Online
Gaming Článek Hráčům se otevřou dveře do kasína v GTA Online

Hráčům se otevřou dveře do kasína v GTA Online

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

9. 6. 2019 04:02

Vsaďte si, kdy to bude.

Reklama

GTA Online je známý pro rozlehlou mapu Los Santos a Blaine County, kde hráči mají "stovky" možností, jak zde trávit svůj pobyt. Párty v nočních klubech, výroba a distribuce drog, vykrádání maloobchodů, krádeže a prodej automobilů, výroba zbraní, návštěvy strip klubu... To vše a spousta dalších činností je k dispozici. Ale žádné automaty, blackjack nebo poker. I přesto, že se ve městě nachází budova kasína.

Vše se ale může konečně změnit po šesti letech od vydání GTA V a Online. Pár všímavých hráčů totiž zaregistrovalo změny u Vinewood Casino. Značka s nápisem "Coming Soon!", která stála před budovou, zmizela. Místo ní se teď před vchodem nachází stavební materiály a značky upozorňující na probíhající stavbu. Že by se i v GTA online vyskytl hazard?

Známý dataminer GTA Online s přezdívkou TezFunz2 se opět šťoural v souborech, kde se mu podařilo najít důkaz o tom, že se v blízké budoucnosti skutečně hráčům otevřou dveře kasína. Informace, které se mu podařilo získat, naznačují, že se exteriér kasína bude průběžně měnit. Podle toho by mělo být poznat blížící se otevření.

Další věc, která nasvědčuje, že i hráči GTA by se mohli dočkat gamblingu, je fakt, že se tato zpráva objevila krátce poté, co se hazardní hry spustily i v Red Dead Online. Pro české hráče je ale otázkou, jestli si budou moci také zasednout k hernímu automatu, jelikož právě ve zmiňovaném Red Dead Online nemají možnost vyložit karty na stůl kvůli opatrnosti Rockstaru. Ten se pravděpodobně nechce zaplést se zákony určitých zemí, kde je hazard regulovaný. I přesto, že se hraje s virtuální měnou, kterou není možné směnit za skutečnou měnu, ani si ji v případě pokeru opatřit pomocí mikrotransakcí.

Doufejme tedy, že až se brány kasína otevřou, tak i my budeme moci utratit u automatů a blackjackových stolů všechny své těžce vydřené prachy z drog i dalších výnosných byznysů.

GTA V a multiplayer GTA Online jsou k dispozici na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama